Erotik novelle vondt i magen under samleie

erotik novelle vondt i magen under samleie

Kondomet beskytter det området det dekker. Herpes, kjønnsvorter, skabb og flatlus kan sitte utenfor dette området og kan derfor smitte selv om kondomet brukes riktig. Man kan ha alvorlige kjønnsykdommer uten at man har plager. Det anbefales derfor at man oppsøker lege dersom ens nåværende eller tidligere partner har fått påvist seksuelt overførbar infeksjon, eller har plager som kan tyde på dette.

Kvinner og menn som bytter partnere ofte eller har flere partnere samtidig bør være spesielt oppmerksomme på seksuelt overførbare infeksjoner, særlig hvis de har ubeskyttet sex sex uten kondom. Det er helt normalt for mange kvinner å ha utflod fra skjeden, spesielt midt i menstruasjonssyklusen.

Legg merke til forandringer i utfloden: Utflod fra urinrøret hos menn er normalt bare i forbindelse med opphisselse eller sæduttømming. Kløe, svie, utslett eller sår på eller omkring kjønnsorganene. Plager som ligner på blærekatarr: Hyppig eller sviende vannlating.

Særlig kombinert med feber og slapphet. Støtsmerter ved samleie hos kvinner. Smerter i pungen eller i endetarmen - særlig kombinert med rød, øm og hoven pung. Klamydia Klamydia er en infeksjon som forårsakes av en bakterie. Denne bakterien trives på slimhinner i kjønnsorganer, urinveier og endetarm, og kan føre til betennelse i disse organene. Bakterien kan også slå seg ned i øynenes slimhinner og føre til infeksjon der. Smitteoverføringen skjer ved direkte kontakt mellom ens slimhinner under samleie.

Det er også en viss mulighet for at man kan smitte seg selv hvis man tar på kjønnsorganene, og deretter gnir seg i øynene.

Det er derfor nødvendig med god håndhygiene, for eksempel etter å ha vært på toalettet. Om en kvinne har klamydiainfeksjon når hun føder, kan barnet bli smittet. Klamydia-bakterien er farlig fordi den kan redusere fruktbarhetsevnen både hos kvinner og menn. På grunn av denne risikoen er det viktig å få behandling i tide. Behandlingen av klamydia er enkel. Det som er vanskelig er å oppdage infeksjonen fordi man kan ha sykdommen uten å oppdage den. Mange er smittet av klamydia uten å ha plager.

I de tilfeller klamydia gir plager, vil det kunne merkes på: Dersom man får plager, vil du tidligst merke det 1–2 uker etter smittetidspunktet. Behandling Klamydia kan behandles med antibiotika. Vær nøye med å ta hele tablettkuren. Det er viktig at fast partner får behandling samtidig, ellers vil de smitte hverandre igjen. Av samme grunn må de bruke kondom til det er sikkert at begge er kvitt infeksjonen - ca. Hvis en av dere ikke helt blir kvitt plagene, bør det tas ny prøve.

Klamydia påvises ved at legen tar prøve fra livmorhals og urinrør. Både gutter og jenter kan sjekke seg for klamydia ved å ta en enkel urinprøve på et legekontor. Hvis man er under 25 år og bytter partnere hyppig, er det lurt å teste seg for klamydia. Gonoré er en seksuelt overførbar infeksjon som er forårsaket av en bakterie. Bakterien kan finnes på slimhinner i kjønnsorganer, urinveier, endetarm og hals.

Gonoré smitter ved samleie på samme måte som klamydia. Bakteriene kan også overføres ved munnsex. Om en kvinne har gonoré når hun føder, kan barnet påføres en øyeinfeksjon. Hos nyfødte kan ubehandlet gonoré føre til blindhet i løpet av få dager.

Riktig bruk av kondom beskytter mot smitte. Gonoré er alvorlig fordi den på samme måte som klamydia kan redusere fruktbarhetsevnen evnen til å få barn både hos kvinner og menn. Gonoré medfører stort sett de samme plagene som klamydia. Men ofte fører gonoré-bakteriene til en kraftigere betennelse enn klamydia-bakteriene.

Vanlige plager er endring i farge og lukt på utfloden fra skjede eller urinrør kalt ”lekkende kulepenn” eller ”dryppert” hos menn , smerte ved vannlating «pisse piggtråd» eller vondt i nedre deler av magen kombinert med feber. Men gonoré kan også gi betennelse uten plager både hos kvinner og menn.

Dersom du får plager, oppstår disse 3–60 dager etter smittetidspunktet. Gonoré påvises ved at legen tar prøver fra urinrør og livmorhals og eventuelt fra hals og endetarm. Gonoré behandles med antibiotika. Man må alltid ta kontrollprøve etter behandlingen fordi mange av gonoré-bakteriene er motstandsdyktige mot antibiotika. Man må da få en ny kur med en annen medisin for å bli kvitt bakteriene.

Det finnes flere typer herpesvirus. Mange har hørt om at herpesvirus type 1 gir infeksjon på lepper og at type 2 gir infeksjon på kjønnsorganene. Det er imidlertid viktig å være klar over at herpes type 1 også kan gi infeksjon på kjønnsorganer. Kjønnsherpes har vært kjent i over år og er i dag en av de vanligste seksuelt overførbare infeksjonene i Norge.

Når man en gang er blitt smittet med herpesviruset blir viruset i kroppen i kroppen resten av livet i en hvilende tilstand i nerveceller langs ryggraden. Av og til vil hvilende virus våkne og vandre tilbake til hud og slimhinner der det gir nye sår.

Kjønnsherpesviruset finnes i sårene og i væsken fra sårene. Viruset overføres først og fremst ved direkte kontakt mellom sår eller sårvæske og partnerens slimhinner på ytre kjønnsorganer, endetarm, ansiktslepper eller munn. Men viruset kan også smitte ved at man får sårvæske på hendene og så tar på egne eller andres slimhinner. Dessverre kan herpesviruset også kortvarig være tilstede i slimhinnene uten at det merkes noe sår, men likevel overføres til seksualpartner.

Kondom vil bare beskytte de deler av kjønnsorganene som prevensjonsmiddelet dekker. Virus i sår som er utildekket vil derfor kunne smitte ved samleie. Det er størst smittefare med kjønnsherpesvirus når det er utbrudd med synlige blemmer og sår. Du bør derfor unngå samleie under utbrudd. I perioder uten blemmer og sår er smittefaren mindre. Ved grundig håndvask under kjønnsherpesutbruddet kan man beskytte seg mot å overføre smitte med hendene.

Herpes på kjønnsorganene er ufarlig, med ett unntak; kjønnsherpes kan være en alvorlig infeksjon for nyfødte. Gravide som får kjønnsherpesutbrudd like før fødselen, kan overføre viruset til barnet under selve fødselen.

Ved graviditet bør man derfor gjøre legen oppmerksom på at man har hatt herpes på kjønnsorganene. Først merker man svie og smerter på hud og slimhinner hvor det etter hvert oppstår blemmer.

Blemmene brister og gir smertefulle sår. Samtidig kommer det en øm kul i lysken. I tillegg kan infeksjonen gi feber, hodepine og slapphet.

Ved førstegangs utbrudd vil sårene som regel være grodd innen tre uker. Senere kjønnsherpesutbrudd vil være mildere med mindre smertefulle sår og kortere grotid.

Vi vet lite om hva som gjør at viruset våkner fra hvilefasen og gir enkelte nye utbrudd, men noen opplever at seksuell aktivitet, stress, feber eller menstruasjon øker sjansen for dette. Plagene vil vanligvis dukke opp fra 1–26 dager etter smittetidspunktet. Noen merker plagene først senere. De fleste som blir smittet vil aldri få utbrudd. Det finnes ikke behandling som fjerner viruset for godt. Imidlertid finnes det behandling som kan lindre plagene og forkorte varigheten av utbruddet.

For å oppnå dette må behandlingen starte tidligst mulig; senest innen 3–6 døgn ved førstegangs utbrudd og innen to døgn ved senere utbrudd. Om man ikke er plaget av sårene, trenger man ikke behandle dem. Men følg rådene om smittebeskyttelse. Kjønnsvorter er vorter som oppstår på slimhinner og hud, spesielt rundt og i ytre kjønnsorganer og endetarmsåpning. Vortene er forårsaket av virus. Det er påvist forskjellige typer vortevirus som kan smitte ved seksuell kontakt.

Egentlig er det ikke selve vortene, men viruset som smitter. Viruset overføres ved at slimhinneflatene med virus på kommer i kontakt med partnerens hud eller slimhinner. Ved munnsex kan man også få virus på slimhinnen i munnen og en sjelden gang få vorter der.

Kondom beskytter bare de deler av kjønnsorganet som prevensjonsmiddelet dekker. Slimhinner og hud som er u-tildekket vil derfor kunne overføre smitte ved samleie. Viruset som forårsaker vortene sprer seg ikke til de indre kjønnsorganer og vil derfor ikke påvirke muligheten til å få barn.

Viruset holder seg utenpå hud og slimhinner og går ikke i blodet. Noen typer kjønnsvorter kan imidlertid gi celleforandringer på livmorhalsen hos kvinner. Celleforandringer forsvinner som regel av seg selv, men kan utvikle seg langsomt videre til kreft. Noen kjønnsvorter kan klø og irritere. Kvinner med vorter i skjeden kan av og til få vondt under samleie. Vortene dukker opp fra 1–8 måneder etter smittetidspunktet.

De fleste som blir smittet med kjønnsvortevirus får imidlertid aldri synlige vorter. Den eneste behandlingen er at selve vorten fjernes, men de fleste vorter forsvinner før eller senere av seg selv. Det er ikke nødvendig å behandle vorter som ikke gir plager fysisk eller psykisk. Siden viruset som forårsaker vortene ikke forsvinner ved behandling, kan man få vortene tilbake senere. Behandlingen vil heller ikke gjøre deg mindre smittefarlig så lenge virus fremdeles finnes på hud og slimhinner.

Hiv er forkortelsen for ”Humane Immune deficiency Virus». Hiv angriper kroppens forsvarsceller immunforsvaret slik at disse mister evnen til å bekjempe infeksjoner og visse kreftformer.

Hiv fører sannsynligvis alltid til aids. Viruset finnes blant annet i blod, sæd og fuktigheten i skjeden. Smitteoverføring skjer derfor først og fremst ved ubeskyttet sex. Hiv kan dessuten overføres ved bruk av urene sprøyter og sprøytespisser, og fra mor til barn under svangerskap og fødsel. Den som er blitt smittet med hiv blir sannsynligvis aldri kvitt viruset og kan smitte andre resten av livet. Hiv smitter ikke ved vanlig sosial kontakt. Å bo sammen med eller ha daglig kontakt med en som er hiv-smittet er helt ufarlig.

Hvis man bruker kondom på riktig måte, beskytter man seg selv og partneren mot seksuell overføring av hiv-smitte. Hiv gir som regel ingen plager i første omgang. De fleste får ingen infeksjonstegn før kroppens infeksjonsforsvar har mistet evnen til å bekjempe sykdom. Dette skjer gjerne flere år etter smittetidspunktet. Personer som er hiv-smittet vil da etter hvert få infeksjoner som er uvanlig å få for ikke-smittede mennesker. Aids står for ”Acquried Immune Deficiency virus” som er en fellesbetegnelse for sykdommer og symptomer som hiv-positive får når de har kommet langt med immunsvikten.

Den som har utviklet aids, dør som regel i løpet av noen år. Når hiv kommer inn i blodet, utvikler kroppen antistoffer som kan påvises ved en hiv-test ca. Hiv-testen er gratis og kan tas hos en hvilken som helst lege. Testen kan tas anonymt. Det anbefales at man lar seg hiv-teste dersom: I desember var ca. Siden epidemien begynte har ca.

Epidemien er mest utbredt i de Afrikanske landene. I den vestlige verden er det mulig å få behandling dersom man har utviklet Aids, men medisiner er ikke vanlig i de hardhets rammede områdene.

Dette er en undersøkelse av kvinnelige kjønnsorganer, foretatt av lege. Undersøkelsen foregår i en gynekologisk stol, der kvinnen halvt ligger i stolen med bena i to benholdere. Benholderne sikrer at legen får gjennomført undersøkelsen under gode arbeidsforhold samtidig som kvinnen har bena i en avslappet stilling. Først ser legen etter tegn til sykdom på kjønnsleppene og området rundt disse. Deretter føres et spekel forsiktig inn i skjeden. Spekel er et instrument som utvider skjedegangen slik at både skjedeveggen og livmortappen blir synlig for legen.

Fra livmorhalsen og urinrør tas de nødvendige prøver med tynne prøvepinner. Etter å ha fjernet spekelet, fører legen to fingre inn i skjedeåpningen og legger en hånd på magen for å kjenne på de indre kjønnsorganene; livmor, eggledere og eggstokker. Mannen kan stå eller sitte på en vanlig undersøkelsesbenk.

Legen ser først etter sykdomstegn på pungen og penis med forhuden godt trukket tilbake. Deretter vil legen kjenne på penis og pungen for å sjekke om forholdene er normale eller om det finnes kuler, hevelse eller ømhet som kan tyde på infeksjon.

Hvis legen finner det nødvendig tas det prøver med tynne pinner fra mannens urinrørsåpning. Dette kan gjøre litt vondt og det kan derfor være lurt å ligge under prøvetakingen. Prøven er tatt i løpet av noen sekunder. Testing for klamydia skjer ved en enkel urinprøve. Legen kan også undersøke endetarmsåpningen og føre inn en finger for å kjenne på blærehalskjertelen prostata.

Noen ganger tas det i tillegg prøver fra endetarmen. For å hindre et uønsket svangerskap bør man bruke en form for prevensjon, dette er de viktigste og mest vanlige prevensjonsmidlene:. Det hindrer sæden i å komme ut i skjeden. Kondomet skal brukes under hele samleiet. Før det rulles på, må forhuden trekkes tilbake. De fleste kondomer har en liten beholder i tuppen som er beregnet på sæden.

Husk alltid å klemme sammen tuppen pluss en fingerbredde før kondomet rulles på. Dette gjelder for alle typer kondomer. Det kan ellers lett danne seg en luftblære, slik at kondomet kan sprekke under samleiet.

Etter sædutløsning blir penis fort slapp igjen. Kondomet kan da lett gli av. Du må derfor ikke vente for lenge før penis trekkes ut. Før penis trekkes ut, må du gripe fast rundt kondomet, slik at det følger med ut samtidig. Kondom beskytter begge parter mot seksuelt overførbare sykdommer. Kondom er det eneste prevensjonsmiddel som også beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer.

Det beskytter også mot hiv-viruset. Bivirkninger er svært sjeldne, men gummiallergi kan forekomme. Det finnes kondomer uten latex, f.

Brukt på riktig måte og under hele samleiet gir det god beskyttelse mot graviditet. Bruker du et sæddrepende middel sammen med kondomet vil sikkerheten øke. Selv om alle godkjente kondomer er nøye kontrollert kan de gå i stykker under samleiet.

Som regel skjer dette på grunn av uforsiktighet når man setter det på. Du kan for eksempel komme borti med skarpe negler eller glemme å klemme lufta ut av tuppen. Dersom kondomet «sprekker» kan risikoen for graviditet reduseres ved å bruke nødprevensjon helst innen 72 timer, dvs. Nødprevensjon kjøpes reseptfritt på apoteket og koste ca. Et sprukket kondom gir ingen beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer. Dette gjelder for lagring i normal værelsestemperatur eller kjøligere. Blir kondomene for gamle kan gummien bli sprø og sprekker lettere.

Det samme skjer hvis de blir liggende for varmt over tid. Kondomer skal heller ikke brukes sammen med oljeholdige kremer, det ødelegger gummien. En pakke kondomer koster ca. Alle friske jenter kan vanligvis bruke p-piller. De som ikke bør bruke p-piller er: For å få tak i P-piller må man oppsøke lege som skriver ut en resept. Legen må vite noe om helsen til den som vil ha pillene og spør om forhold som angår egen og familiens helse.

P-piller må brukes regelmessig. De fleste bruker dem på denne måten: Alternativt kan man bruke p-piller med 28 piller på ett brett. Da tar man piller uten hormoner den siste uka på brettet i stedet for å la være å ta piller denne uka.

Dette er fordi noen jenter synes det er lettere å huske pillene når de tar dem hver dag. I den pillefrie uka eller siste uke med piller uten hormoner på brett med 28 piller pleier det å komme en blødning. Den kan være noe mindre enn vanlig menstruasjonsblødning. Man skal ikke bruke piller som er mer enn tre år gamle.

De skal oppbevares tørt og ikke for varmt. Hvis det går mer enn 36 timer mellom to piller må du bruke kondom i tillegg i sju dager. Til tross for varmen hadde hun stilt opp en stige inntil husveggen, og var i ferd med å begynne å male huset. Hun hadde kledd seg i en gammel shorts og en hvit topp. Hennes velformede bryster beveget seg under stoffet hver gang hun gjorde en bevegelse, og avslørte at hun ikke hadde BH. Plenen lå i skyggen av huset og var faktisk et kjøligere sted enn noe annet utested rundt huset.

Han kastet et blikk over hekken på Miss T som tydeligvis slet med å få opp lokket på et malingsspann. T kunne ikke motstå fristelsen å la blikket hvile på den velformede kvinneskikkelsen, hver gang han snudde klipperen for å slå en ny stripe. Jeg får ikke opp dette malingsspannet. Han gikk bort til hekken.

Der sto Miss T med spannenti hånden og et strålende smil i ansiktet. I det hun var kommet halvveis, skled stigen noen få centimeter til siden. Miss T utstøtte et lite skrik, og stivnet til. Miss T så ned, smilte og klatret opp et par trinn, for å fortsette der hun hadde gått tom for maling. T så opp, Miss T's shorts, som var korte i utgangspunktet, var vie nok til at han lett kunne se inn i åpningen mellom hennes slanke lår og stoffet, og han kunne ikke se antydning til truse der hvor blikket hans endte.

T kjente hvordan spenningen steg i kroppen. Litt skamfull, forsøkte han å se en helt annen vei, men som trukket av en magnetsik kraft, vendte blikket hans snart tilbake til Miss T som sto over ham på stigen. I det fjerne hørte han en lav summing, lyder fra de andre naboene som for ham like gjerne kunne vært på en annen planet. Kan jeg by deg på et glass med noe leskende, jeg har en karaffel her nede i skyggen.

I et hun strøk forbi T, så tett at kroppene deres et lite øyeblikk berørete hverandre, kunne han også se at noen små malingsskvetter også hadde lagt seg ned i utringningen hennes. Bedre enn Jølle så langt, men jeg venter spent på del2. Vil det skye over, hvilken farve maler MsT huset i, hvor blir det av rørleggeren? Dette var så pirrende at jeg begynner faktisk å glede meg til sommeren, selv om det blir travle dager med husmaling… Jeg er også spent på fortsettelsen. Vil huset noensinne bli ferdigmalt?

Vil T og Miss T noensinne få slukket tørsten? Kattelattes erotiske Novelle - Del 2 Miss T gikk foran ham ned på plene, smatt inn i kjellerstuen, hvor hun hadde et brett med en saftmugge, en isbøtte og to glass med is som hun bar ut.

T satte seg på den ene solsengen og MissT på den andre. De sjenket seg hvert sitt glass med isteen. T benyttet anledning, gikk bort til henne og tok henne forsiktig på nesen, "Du har en liten flekk der også", sa han". Ganske riktig, der var det et lite gult skvettemerke på den brune faste magen hennes. Han kjente han var i ferd med å miste kontrollen. Stemmen lød tykk i halsen hans og regnet nesten med at MissT ville trekke seg fra ham. MissT så på ham, med et ertende blikk i øynene, "Ok, kan du hjelpe meg på ryggen, sa hun i det for inn i huset.

Bare en smal lysere stripe antydet at MissT ofte solte seg uten bikini. Han vasket henne på ryggen, det var bare noen små mikroskopiske flekker opp i nakken, hennes. Langsomt snudde MissT seg rundt og sa med en stemme som var mye dypere enn han hittil hadde hørt. Hun rullet seg rundt på solsengen, haded lukket øynene, og den ene hånden hadde hun lagt bakover med tak i sitt eget hår.

De vake brystene hennes spisset seg i hver sin lyserøde brystvorte og brystene pekte optmistisk til værs. Langsomt tok T kluten og vasket Miss T med langsomme, forsiktige og ømme bevegelser. Kattelattes erotiske Novelle - Del 3 T så seg rundt. Nærmeste hus, bortsett fra hans eget, lå 12 meter unna og hadde soveromsvinduene vendt mot dem. Husene i nabofeltet kunne han skimte bak noen store trær mer enn meter unna. Ikke et menneske var å se. Til gjengjeld hørte han summing av insekter og fuglekvitring mer intenst enn han noensinne kunne huse å ha hørt før.

Miss T lå fortsatt med lukkede øyne, da han langsomt bøyde seg fremover og lot sine lepper forsiktig berøre hennes. Miss T besvarte kysset, slapp taket i sitt eget hår og grep T rundt nakken. Slik ble de liggende en lang stund. Langsomt slapp MissT taket, skjøv ham litt fra seg, og tok tak i T-skjorten til T og trakk den av ham. T gjorde det samme med hennes, og plaggene ble kaastet uvørent ned på terassen.

T tok forsiktig tak i Miss Ts bryster, knep dem forsiktig, holdt hendene rundt det venstre brystet og satte tennene forsiktig rundt den ene brystvorten og bet varlig. Miss T sukket og han kjente hvordan brystene hennes svulmet under hendene. T slikket og kosebet en stund til, før han ga det høyre brystet samme behandling. Han merket hvordan Miss T begynte å vri seg under ham.. Hans erigerte penis presser seg mot låret hennes, som hun besvarte ved å presse låret hardt i mot.

Han frigjorde seg et øyeblikk fra hennes deilige bryster, for å si noe til henne, men hun la fingeren på leppene hans, tok tak i sin egen shorts og trakk dem av. Hun var truseløs og nybarbert. Bare en small hårstripe sto som et utropstegn og pekte som en forførerisk pil mot hennes forgjettede land.. Da blir det sånne stygge skjolder. Men kom igjen da.. Kattelattes erotiske novelle - Del 4 Langsomt begynte T å slikke Miss T nedover magen. Han kjente den deilige lukten av varm kvinnehud og det gjorde ham om mulig enda mer tent enn han hadde vært.

Miss T holdy lårene sammen en liten stund, så slappet hun av og åpnet seg for ham,. Han fant raskt fremt til hennes mest følsomme punkt og masserte det med en forsiktig roterende bevegelse.

Miss T lå vred seg frem og tilbake under ham og stønnet. Men T tok seg god tid. Langsomt arbeidet han seg nedover med tungen.

Erotik novelle vondt i magen under samleie -

Brochmann Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører man de heldige utvalgte. For å få tak i P-piller må man oppsøke lege som skriver ut en resept. Kondomer skal heller ikke brukes sammen med oljeholdige kremer, det ødelegger gummien. Det er denne lille kransen som tradisjonelt har blitt kalt jomfruhinne.

: Erotik novelle vondt i magen under samleie

Fem dom eskorte jenter 171
DILDO RIDING SANDRA LYNG HAUGEN NAKEN Dansk sex noveller når kan man ha samleie etter fødsel
Erotik novelle vondt i magen under samleie Xn.xxx nakne kjendiser
erotik novelle vondt i magen under samleie

Til gjengjeld hørte han summing av insekter og fuglekvitring mer intenst enn han noensinne kunne huse å ha hørt før. Miss T lå fortsatt med lukkede øyne, da han langsomt bøyde seg fremover og lot sine lepper forsiktig berøre hennes.

Miss T besvarte kysset, slapp taket i sitt eget hår og grep T rundt nakken. Slik ble de liggende en lang stund. Langsomt slapp MissT taket, skjøv ham litt fra seg, og tok tak i T-skjorten til T og trakk den av ham.

T gjorde det samme med hennes, og plaggene ble kaastet uvørent ned på terassen. T tok forsiktig tak i Miss Ts bryster, knep dem forsiktig, holdt hendene rundt det venstre brystet og satte tennene forsiktig rundt den ene brystvorten og bet varlig. Miss T sukket og han kjente hvordan brystene hennes svulmet under hendene. T slikket og kosebet en stund til, før han ga det høyre brystet samme behandling. Han merket hvordan Miss T begynte å vri seg under ham.. Hans erigerte penis presser seg mot låret hennes, som hun besvarte ved å presse låret hardt i mot.

Han frigjorde seg et øyeblikk fra hennes deilige bryster, for å si noe til henne, men hun la fingeren på leppene hans, tok tak i sin egen shorts og trakk dem av. Hun var truseløs og nybarbert. Bare en small hårstripe sto som et utropstegn og pekte som en forførerisk pil mot hennes forgjettede land.. Da blir det sånne stygge skjolder. Men kom igjen da.. Kattelattes erotiske novelle - Del 4 Langsomt begynte T å slikke Miss T nedover magen. Han kjente den deilige lukten av varm kvinnehud og det gjorde ham om mulig enda mer tent enn han hadde vært.

Miss T holdy lårene sammen en liten stund, så slappet hun av og åpnet seg for ham,. Han fant raskt fremt til hennes mest følsomme punkt og masserte det med en forsiktig roterende bevegelse. Miss T lå vred seg frem og tilbake under ham og stønnet. Men T tok seg god tid. Langsomt arbeidet han seg nedover med tungen. Passerte magen, lot tungespissen kile henne i navlegropen, før han fortsatte ferden ned mot hårstripen.

Så skjøv han seg bakover, tok tak i de bare leggene til Miss T, spredte lårene hennes fra hverandre, og lot tungen overta der hvor fingerene hans hadde gjort oppvarmingen. Miss T smakte salt og såpe, han kjente at hun var i ferd med å komme for saftene rant ned på solstolen under ham. Stønnet, adskillig høyere og mer ukontrollert enn tidligere. T så alt gjennom en dis, en dis av varme, svette og den fantastisk flotte nakne kvinnen foran seg.

Kattelattes erotiske novelle - del 5 Med en kraftig bevegelse kjørte T lemmet sitt inn i Miss T vidåpne kjønn. Langsomt begynte han å kjøre lemmet sitt frem og tilbake. Trakk det nesten helt ut, og lot det treffe Miss T mest følsomme punkt noen ganger, før han med stor kraft førte det inn igjen.

Miss T fulgte hans bevegelser. Hun støtte mot når han presset som hardest, og fulgte etter når han trakk seg ut. Solstolen knirket og gynget faretruende under dem, men de enste de ikke. T satte opp tempoet, forsto at han kunne ikke holde seg så mye lenger. Miss T skrek og hikstet ukontrollert, kastet seg frem og tilbake på solsengen, kastet armene rundt ryggen hans og raspet ham på ryggen med lange skarpe negler.

T skjønte at han nå var kommet til bristepunktet. Svetten rant ned i øynene på ham, svetten rant ned på Miss T og blandet seg med hennes svette. Han kastet seg bakover og kjørte lemmet sitt inn i bunn, da verden plutselig eksploderte rundt ham..

Kattelattes erotiske novelle - del 6 slutten T mistet fullstendig pusten. Noe traff ham med stor kraft i ryggen, og en isnende kulde spredte seg overalt. I det han kom for fullt, kastet han seg rundt. Med et brøl kom han seg opp på beina, blendet av sol og iskaldt vann som traff ham i ansiktet.

Under ham registrerte han så vidt at Miss T skrek ut i smerte, både på grunn av hans plutselige forsvinning, men mest på grunn av det iskalde vannet som sprutet over hennes nakne glovarme kropp.. Hun krøket seg sammen, og forsøkte å dekke både ansikt og kjønn mot de harde vannstrålene som plutselig kom mot dem. Skrikende og med ansikt fordreid av smerte løp hun inn i kjellerstuen. I sjokk og raseri skimtet T foran seg sto to unggutter med en vannslange som sprutet mot ham på full kraft.

De lo og flirte og en av dem pekte på lemmet hans som plutselig ikke lenger pekte stolt mot himmelen, men var skrumpet ynkelig sammen. T skjønte at her var alt tapt, rasket med seg klærne sine og gikk slukøret hjem.

Er du fortsatt interessert i det kurset, forresten? Kattelattes erotiske novelle Jeg bør gjøre oppmerksom på at novellen ble skrevet "in flight" uten noe ferdig manuskript. Det forklarer noen av de idiotiske skrivefeilene som jeg ser det er mange av. Veldig hyggelig at deg å bruke tid på en novelle bare til meg! I hvert fall så lenge du er instruktør, for det virker som om du virkelig har "skjønt det.

Visst er jeg vel det. Om vi er ferdige til sommeren? Så får vi se om VK2 er aktuelt etter en lang husmalingssommer Hei Trogg Bortsett fra en litt for brå slutt, synes jeg det var en sexy novelle du skrev. Takk Lonestar og Safety, men se mine merknader lenger oppe i tråden Novellen er dedikert Kattelatte. Den var også litt inspirert av Jølla. Hans "noveller" er vel minimalistiske, spør du meg.

Slutten var utpønsket for å få til en overraskende slutt. Kan tenke meg den kom som en kalddusj på noen. Trogg, jeg vil helst ikke dele den med Jølla.. Dette gjelder først og fremst de som har symptomer på kjønnssykdommene. Man kan dermed være smittet av klamydia selv om man ikke opplever ubehag ved samleie. Mange har kjønnssykdommer uten å vite om det. I følge Norsk Helseinformatikk er endometriose en tilstand der vev av samme type som slimhinnen i livmoren finnes utenfor livmoren, for eksempel på innsiden av eggleder eller på eggstokker, bukhinne, tarmer eller urinblæren.

Vanligvis ses slike forandringer som knappenålhodestore klumper på bukhinnen eller som cyster på eggstokkene. Under samleie kan endometriose gi støtsmerter, sier Josef Ekgren. Vestibulitt er en kronisk betennelse som gir smerter i inngangen til skjeden. Ifølge Ekgren er det betente kjertler i jomfruhinnefuren som er årsaken til smertene. Symptomene er smerter i skjedeinngang ved samleie, bruk av tampong eller fingre i skjeden.

I starten kommer bare smertene av og til, etter hvert kommer de oftere og smerteintensiteten øker, skriver nettstedet Sex og Samfunn.

Smerten blir beskrevet som sviende, kløende og brennende. Etter hvert oppstår en følelse av at skjeden blir trangere, og det kan bli svært vanskelig eller umulig å få penis, fingre, tampong og lignende inn i skjeden.

Det er ofte unge jenter med sterkt pliktfølelse, jenter som lider av det som kalles "flink pike"-syndromet, som har vestibulitt. Noen blir faktisk friske etter at de har gjort det slutt med en lite forståelsesfull kjæreste, sier Ekgren. Dersom du tror du kan ha vestibulitt, må du oppsøke en lege med kompetanse i å stille denne diagnosen. Behandlingen er tverrfaglig, og består av noe lindrende behandling hos lege, avspenningstrening og trening av bekkenmuskulaturen med fysioterapeut og samtale med sexologisk rådgiver.

Vaginisme en lidelse der tanken på, eller forsøk på inntrengning i skjeden, gir ufrivillige muskelsammentrekninger rundt inngangen til skjeden. Hvorfor noen kvinner utvikler vaginisme og andre ikke, er ikke kjent, skriver Norsk Helseinformatikk. Sekundærvaginisme kan være utløst av for eksempel en veldig vond fødsel. Det kan også komme av overgrep, eller dårlig sex over lengre tid, sier Isachsen.

Ifølge Isachsen er løsningen å lære å gjenoppta kontrollen over musklene i bekkenbunnen. Hun har vært med på å utvikle en bekkenbunnstrener som hun mener kan hjelpe kvinner som sliter med vaginisme, inkontinens og andre problemer knyttet til dårlig bekkenbunnsmuskulatur. Deretter bør du finne noen som kan noe om vaginisme, det kan være en sexolog eller en gynekolog, sier Isachsen.

Plagene kan gi problemer med å gjennomføre samleie. Det kan ses hudforandringer i form av hvite, røde, pigmenterte, hevede utslett, noen ganger med små sår, skriver Norsk Helseinformatikk, NHI.

De fleste tilfellene forekommer hos kvinner etter overgangsalderen, men tilstanden kan ses hos kvinner i alle aldersgrupper.

I sjeldne tilfeller opptrer tilstanden også hos menn med sårdannelse på ytre deler av penis. Lichen sclerosus er en kronisk, og tilbakevendende lidelse, som behandles med salve. I visse tilfeller kan operasjon være aktuelt, ifølge NHI.

Fuktighetskrem eller -oppløsning bør brukes daglig. Unngå irritanter og allergener, bruk bomullsundertøy og unngå stramme, tettsittende klær. Seksuell avholdenhet kan være aktuelt for en periode dersom sex forverrer kløen og plagene, eventuelt den første tiden etter at behandlingen er startet, skriver nettstedet. Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Åtte grunner til å sjekke helsa. Artikkelen er oversatt fra Apple M, ed.

The Times Complete Family Health. Hamlyn; og bearbeidet for norske forhold. Dette er en relativt vanlig plage, som oftest har en underliggende psykisk årsak. Noen ganger er det en logisk forklaring på vaginismen: Krampene i musklene rundt skjeden kan både vanskeliggjøre penetreringen, eller innebære at den er svært smertefull. Smertene som oppstår ved vaginisme må ikke forveksles med smerter som føles langt inne i skjeden, som tyder på bekkenproblemer i form av f.

Plagene i forbindelse med vaginisme oppstår bare ved forsøk på samleie. Noen ganger kan krampene også oppstå i forbindelse med en gynekologisk undersøkelse, når legen prøver å trenge inn i skjeden med et instrument eller med hånden. Det er viktig at man får utelukket enkelte årsaker til vaginismen, f. Videre er det av stor betydning å kartlegge om det er psykologiske faktorer som spiller inn, så som usikkerhet, tidligere erfaringer med at samleie er smertefullt, eller om kvinnen har vært utsatt for voldtekt.

Noen ganger skyldes plagene det enkle forhold at opptakten til samleiet har vært av en slik karakter at kvinnen ikke har rukket å bli tilstrekkelig fuktig nedentil. Behandlingen kan bestå i at kvinnen blir bedre kjent med sitt eget underliv, f.

0 Replies to “Erotik novelle vondt i magen under samleie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *