Sex sider vaginaer

sex sider vaginaer

Men det skjer ikke veldig ofte, og kun v sex for min del, ikke på egen hånd.. I går hadde vi sex på en dyne på gulvet fordi senga er så myk at jeg ikke synes vi får nok motstand der: Det funket veldig bra. Har opplevd flekker som er 30 cm i diameter på lakenet fra meg etter slike skikkelige økter- og nei, det er ikke tiss.

Blankt og veldig "rent" på en måte. Og det er tynt som vann. Vet ikke hva den væsken består av men godt er d: Jeg får slike orgasmer hvis jeg er på toppen. Dette er faktisk veldig normalt, kalles kvinnelig ejakulasjon. Det er ikke tiss som kommer, men væske fra skjeden, og skjer spesielt under g-punktorgasmer. Jeg var selvsagt ikke klar over at ho var av den typen, men det var herlig følelse å vite at en klarte å tilfredsstille henne.

Ta med mannen og et håndkle til sofa'n, la han sitte rett inntil ryggen og sett deg over han med ansiktet ditt mor hans. Det er det letteste trikset i boka. Han treffer nemlig rett på g-punktet på denne måten, og da er det lettere for deg å ejakulere. Hvis det lukter urin kan dette komme av at du "presser", slik at du faktisk tisser samtidig som du spruter. Eller at du har en urinveisinfeksjon som sitter i nederste del av røret, og dermed er med på å skape lukt av denne vesken også.

Alle menn smaker og lukter forskjellig, slik er det også med oss damer. Jeg vil egentlig tro det ikke er urin det lukter, men heller at det lukter litt "stramt". Drikk mye vann og spis mere ffrukt, så skal du se at lukt og smak forandrer seg. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Noen som har erfaring med sprut fra vagina under sex?

Anonym bruker   posts. Og at puppene dingler hit og dit er bare kult, det er ingen grunn til å bli så bevisst egen kropp og valker og hva enn du måtte ha i hodet om uperfekthet. Men det er selvsagt lov å ta tak i puppene dine selv, dersom det 1 gjør vondt at de spretter rundt eller 2 du har lyst å leke med dem. For det er også råfett. Hvordan du ser ut på håret Tro det eller ei, men når gutta er opptatt med å tenke «herregud, ja, vi har sex», så bryr de seg katta hvorvidt dama har nyvasket hår eller ikke.

Det er ingen grunn til å trylle frem et dusin hårnåler og -strikk og begynne å fikse håret når du sitter på topp. Bare la det falle ned i ansiktet ditt og i øya på mannen. Han bryr seg ikke. At du gir beskjed om hvordan du vil ha det i s enga Dersom noe ikke er helt slik du tenner på, som at du vil ha tempo opp eller ned eller hardere eller mykere, så si fra. Ingen mann i verden kommer til å klage på å få litt konstruktiv kritikk.

Men ikke skrik det som en ordre. Det er forskjell på å stønne, «Åååååh, pul meg saktere», og på å gneldre «Mer til venstre, din idiot! Alle Kobolas 12 tips — som er skrevet hysterisk morsomt og er rett på sak og som i skrivende stund er delt nærmere Frank Kobola har skrevet en av de bedre sex-listene vi har sett. Her bilde av par som poserer, men neppe har sex. Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

At du gir beskjed om hvordan du vil ha det i s enga Dersom noe ikke er helt slik du tenner på, som at du vil ha tempo opp eller ned eller hardere eller mykere, så si fra. Ingen mann i verden kommer til å klage på å få litt konstruktiv kritikk. Men ikke skrik det som en ordre. Det er forskjell på å stønne, «Åååååh, pul meg saktere», og på å gneldre «Mer til venstre, din idiot!

Alle Kobolas 12 tips — som er skrevet hysterisk morsomt og er rett på sak og som i skrivende stund er delt nærmere Frank Kobola har skrevet en av de bedre sex-listene vi har sett. Her bilde av par som poserer, men neppe har sex. Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook! Karimaritas Botox før og etter: D Og nye rosa negler. Kanskje ikke vitser om den bittelille tissen din, eller at du er elendig i senga. Stå midt i rommet på fest eller ute på byen. Forskning viser at jenter naturlig graviteres mot sentrum, pluss at det gjør at fire ganger så mange jenter kan se deg som om du står og henger i et hjørne.

Trening får opp testosteronnivået ditt, øker seksualdriften og din utholdenhet. Pluss at muskuløse menn har fire ganger så mange sexpartnere som mer utrente. Alle vet at sjokolade trigger sexlysten, men ost inneholder faktisk ti ganger så mye fenetylaminer som sjokolade.

Fenetylamin er kjent som en nytelseskjemikalie, som kan forklare det snodige fenomenet ostefondue Dagen derpå kommer du til å ha langt mer lyst, i og med at alkoholen har utvidet blodårene dine og latt blodet flyte enklere til penis.

Lukten av smultringer gir overraskende nok menn økt sexlyst Homer Simpson ligger godt an her , og det samme skjer om hun lukter eplepai, ifølge amerikanske forskere. En skive laks på brødskiva til frokost gir deg ekstra lang utholdenhet til dagen derpå-sexen. Laks inneholder aminosyren arginin, som sørger for det.

Hvis hun svelger, sørg for at hun liker smaken. Peppermynte, kardemomme, kanel og sitron skal visstnok få det til å smake bedre. Hvitløk, karri og løk har derimot en uheldig effekt. Ta personlighetstest på Match. Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Si det rette Ifølge en amerikansk datingtjeneste er den mest suksessrike sjekkelinjen enkelt og greit «Hei».

Kroppskontakt Ifølge forskere fra universitetet i Wisconsin, pluss alle disse storsjekkerne som har lest «The Game», bør du ha fysisk kontakt med den heldige utvalgte innenfor timen om hun skal være interessert i deg. Kyss godt Et dårlig førstekyss reduserer sjansen for sex med 50 prosent. Kjenn din massasjeolje Intim kroppsmassasje er aldri feil, og dersom du velger en olje som inneholder vitamin C og E vil det øke hennes seksuelle drifter og det kan gi henne raskere, og flere, orgasmer.

Bli ekspert på hennes anatomi I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina. Se og lær I boka «Love Her Right: Hvisk i rett øre Forskere i Italia har kommet frem til at det lønner seg å komme med seksuelle forslag i hennes høyre øre. Leppene hennes Suger du forsiktig på underleppen hennes, vil kroppen hennes sende blod til vagina, og gjøre henne mer tent. Mellomrommet I det gamle Kina trodde man at det å massere kvinnens brystbein økte hennes libido, men i dag har man funnet en mer vitenskapelig forklaring.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Noen som har erfaring med sprut fra vagina under sex? Anonym bruker   posts. Posted September 3, Tør ikke gjøre dette sammen med kjæresten i frykt for at det er tiss som kommer Share this post Link to post Share on other sites.

Jeg får slike orgasmer hvis jeg er på toppen Det er helt blant, og lukter ingenting. Jeg kan sprute myyyyyye, så er veldig praktisk med håndkle under mannen ja. Sikekr på at dette er tiss da- og ikke slik væske som vi bseskriver her?? Daddy-Oh   posts. Jeg har hatt sex med ei jente faktisk som sprutet veldig mye. Tok det som et kompliment jeg Dette var en 1 night stand, men kjente vedkommende fra før.

sex sider vaginaer

Sex sider vaginaer -

Go To Topic Listing Seksualitet. Kanskje ikke vitser om den bittelille tissen din, eller at du er elendig i senga. Kyss godt Et dårlig førstekyss reduserer sjansen for sex med 50 prosent. Hovedårsakene er betennelser i bekkenet, ettervirkninger av kirurgi sammenvoksningerendometriose, svulster, irritabel tarm, urinveisinfeksjon eller cyste på eggstokken. Etter fødsel er vagina tilbake i normal strl etter noen uker. Suger du forsiktig på underleppen hennes, sex sider vaginaer kroppen hennes sende blod til vagina, og gjøre henne mer tent. Laks inneholder aminosyren arginin, big tits lesbian bondage bdsm sørger for det. No matter how much sex a woman has, her vagina will not permanently change in size, it will over time go back to its original size". I tillegg til g-punktet og klitoris har kvinner en rekke erogene soner i den ytre tredelen av vagina. Nå sier jeg de vanligste grunnene, men det kan jo selvfølgelig være at jenta er vid nedentil, eller at fyren har liten pikk.

0 Replies to “Sex sider vaginaer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *