Lesbisk sex lubne damer

lesbisk sex lubne damer

Synes det er vanskelig å vite om jenter er interessert. Mangler vel det vi kaller for gaydar. Det er ganske vanskelig å gi et fasitsvar på hvordan noen viser interesse. Men det er klart at øvelse gjør mester. Kanskje tar jeg feil når jeg gjetter at du er ung, men hvis jeg ikke gjør det: Det beste svaret jeg kan gi er å spørre vedkommende - mer eller mindre direkte.

Litt ut i fra hva du er komfortabel med. Men det er klart - hint som lange blikk, "unødvendige" berøringer og slike ting kan du jo se etter. Det KAN bety at vedkommende er interessert, men som sagt; det finnes ingen fasit. Men det er kanskje sånn at det du tenker på er at det er vanskelig å vite om jenter er lesbiske sånn generelt; du snakker jo om manglende gaydar. Det er jo noe du etter all sannsynlighet trener opp etterhvert også. Lurer du på mer kan du ta kontakt med oss på youchat.

Jeg er en jente på 21 år som er sammens med en jente på Vi har vært kjærester i litt over to måneder, og har bare mer og mer sex. Likevel føler jeg meg ganske uerfaren.

Jeg ønsker å slikke jenta mi til orgasme, men det er ikke så enkelt. Hun får simpelten ikke orgasme når jeg slikker men klager ikke på det heller da. Men jeg vil så gjerne være den som gjør det perfekt for henne. Hun må alltid onanere for å komme, og jeg føler liksom litt på det om dere forstår.

Har så lyst å gi henne det, og jeg er litt flau over å spørre også. Hun gir meg orgasmer kun ved å bruke tunge og lepper, men jeg forstår ikke helt hvordan hun får det til. Har dere noen tips? Her er det aller viktigste å spørre kjæresten din hva hun liker. Det er ikke farlig - hun kommer nok til å sette pris på det! God kommunikasjon er veldig viktig for god sex. Forskjellige mennesker tenner på forskjellige ting.

Det kan jo hende at dama di ikke tenner så mye på oralsex som du tydeligvis gjør - og det er jo helt greit. Men da vil det jo være vanskelig for deg å slikke henne til orgasme, uten at det i det hele tatt betyr at du er dårlig til å slikke eller gjør det "feil".

Det finnes jo så mange andre ting du kan gjøre med og for henne. Vil du ha mer konkrete tips angående oralsex kan vi anbefale deg å sjekke ut bøkene til Susie Bright og Felice Newman. Der kan du helt sikkert plukke opp noen triks.

Og selvfølgelig kan du komme på seminaret neste helg. Der vil det være fuckshop for jenter som har sex med jenter. Vi får også forhåpentligvis besøk av damene bak laid. Uerfaren paa allemulige maater..! Har akkurat konkludert med at jeg tror jeg biseksuel, og alt dette med jentesjekking og sex og saant er helt nytt for meg. Antar det er vel som aa sjekke opp en gutt, men er paa en maate redd for det hele, og er redd for aa virke innbilsk, og tar kke saa fort hintet at noen sjekker meg opp hvis det skjer?

Samt dette med sengehyggen og hvordan dette fungerer. Vet det hoeres helt dumt ut, men maa da ikke vaere galt med aa spoerre? Det å snakke om sjekking og kjærlighet, hva man liker og ikke liker og sånt er det viktigste man gjør for å ha det bra i sengen. Det å ha jentesex og guttesex er dessuten mye likere enn du kanskje tror.

Mange av erfaringene du har fra å sjekke opp eller å bli sjekket opp av gutter kan fint overføres til jentene. Hvis du kommer på seminaret vårt neste helg vil du kunne utveksle erfaringer med andre jenter i samme situasjon som deg selv. Anonym jeg har hørt at rytme er viktig når jenter har sex, er dette egentlig sant?

Nå er vi litt usikre her på hva du egentlig mener med rytme.? Hilsen alle tre orgasme Innsendt av: Jeg tror hun stresser for mye, hun sier det er rett før hun kommer, men klarer ikke komme. Hvordan "roe" henne ned, eller har dere noen andre tips? Jeg er ikke av den personen som rusher sexen, og jeg kjenner hun er veldig våt når vi begynner, men det er hun som på en måte bare gir opp, jeg kunne liksom ha fortsatt i timesvis Du tror hun stresser.

Har du spurt henne om det er tilfelle? Vi oppnår jo orgasme på ulikt vis. Hva om hun er en som trenger veldig lang tid? Også er det jo ikke sånn at all sex MÅ ende i en orgasme heller. Det er jo godt uansett. Men det er klart.

Hvis du har rett i at hun stresser, burde du kanskje prøve å få henne til å slappe mer av. Fortelle henne at du i alle fall ikke stresser, men at du liker det du holder på med.

Det burde jo få henne til å roe seg litt. For noen er det å få orgasme vanskelig rent fysiologisk. Undersøkelser viser da at elektrisk dildo er det som fungerer aller best i de fleste tilfeller, selv for de som har tendenser til å være antiorgastiske.

Det er jo heller ikke ditt ansvar alene at dama di skal få orgasme, her må dere samarbeide! Hilsen Marte, Bera og Therese Innsendt av: Anonym Man får inntrykk av at alle lesber slikker, og elsker det - men stemmer det? Det gjør det ikke. Noen liker det, andre ikke. Noen liker å gjøre det, men ikke bli gjort det på. Gjør det du selv har lyst til er vel det beste rådet vi kan gi! Hilsen Therese, Bera og Marte Kommunikasjon - hva kan vi gutter lære?

SC Jeg har jo ikke noe belegg for å si dette, men det virker som jenter kommuniserer mer med hverandre, og har en annen dynamikk i forhold til å skape trygghet og nærhet, enn mange gutter desverre. Har hatt venninner - både lesbiske og hetrofile som har snakket om en trygghet i det seksuelle som jeg selv føler jeg har manglet i mitt seksualliv. Så dette er noe av grunnen til at jeg lurer på det.

Men ikke så lett å svare kort og greit på. Sexvaneundersøkelser viser at det ikke er så store forskjeller mellom heterofile og homofile eller mellom menn og kvinner når det kommer til dette med god kommunikasjon.

Det har vel mer med personkjemi å gjøre. Her handler det rett og slett om å lære av de som er flinke på kommunikasjon, uansett kjønn og legning. Hvis du ønsker å lære mer om det å kommunisere bra om sex - meld deg på Fuckshop. Det arrangeres av Helseutvalget og du finner mer informasjon på fuckshop. Det er ikke sånn at alle liker det samme, så det kommer jo an på både deg og partneren.

Men det kan kanskje været lurt å ta utgangspunkt i det du liker selv - det er jo et sted å begynne. For å få flere tips: Anonym Jeg lurer på en ting.. Men flere venner av meg sier at sex kun er sex dersom det er mellom mann og kvinne.. Det synes definitivt vi også!

At kvinner kan ha sex, altså. Det vil alltid være noen som hevder at sex kun er sex når det er penis om penetrerer vagina, og det må de jo få lov til. Men da tenker vi at de har et ganske kjedelig og ensidig sexliv! Det finnes vel ingen leksikalsk definisjon på hva jentesex er, men undersøkelser viser at kvinner som definerer seg som lesbiske eller bifile er minst like fornøyde med sexlivet sitt som heterofile kvinner, så noe må vi jo gjøre riktig! Hilsen Marte Åpent sår Innsendt av: For et par dager siden når jeg og vennina mi hadde sex, klarte hun å klore med opp innvendig.

Dette blødde litt, men nå gjør det bare litt vondt. Kan dette være farlig? Noen ting jeg må ta hensyn til i hht hygiene o. Ved penetrerende sex med fingre er det et par ting det er viktig å huske på: Da minsker risikoen for rifter. Hvis uhellet først er ute og smertene ikke gir seg etter noen dager vil vi anbefale deg å oppsøke gynekolog.

Risikoen for å få noen soier og infeksjoner øker dessuten ved rifter, så å ta en ekstra sjekk for det kan jo være lurt. Det er dessuten et generelt råd til alle seksuelt aktive jenter der ute; ta minst en årlig sjekk for soier - det er mange av dem som ikke gir merkbare symptomer. Dette kan du gjøre hos fastlegen din. Anonym Hvilken sexstilling vil dere anbefaler for to jenter?

Her er det mye å velge mellom - og det er jo det som er bra! Det å variere er vel kanskje nøkkelen - blir kjedelig med bare en stilling hele tiden blir det ikke? For konkrete tips om stillinger kan vi igjen anbefale boka til Felice Newman!

Hilsen Bera, Therese og Marte hvordan..? Anonym Jeg liker ikke å fingre,eller bli fingret.. Da lar du være å gjøre det. For å ha bra sex er det jo viktig at du gjør ting du liker. Det kommer jo også litt an på hva grunnen er til at du ikke liker det? Har du tenkt på det? Er det fordi du ikke liker at det er vått? Eller for tørt - noen synes det kan bli for mye frikson? Anonym Jeg har vært åpent lesbisk i sju år.

Porno er jo laget for at vi skal bli kåte. Det er ikke nødvendigvis kjønnet på skuespillerne som trigger oss, men like mye synet av nakne kropper i fri flyt. Dette kan være både pirrende og opphissende. Det er heller ikke slik at vi nødvendigvis har lyst til å gjøre det vi fantaserer om i virkeligheten, noen ganger kan det bare være deilige bilder i hodet.

Hva det er som gjør at du mister interessen for guttene du dater, kan jo handle om flere ting. Kanskje var ikke kjemien der? Kan det være du ikke har møtt den rette? Kan det være du ikke har kjent nok på følelsene for jenter?

Jeg vil anbefale deg å fortsette å utforske de følelsene du får i møte med alle kjønn, kjenne på hvem du forelsker deg i og tenner på. Finne tak i magefølelsen. Hvis du ønsker flere innspill vil jeg anbefale deg å kontakte Ungdomstelefonen eller YouChat.

Legger ved noen artikler du kan se på. Har du spørsmål om kjønn, seksualitet eller identitet? Ringer du Ungdomstelefonen på 00 møter du unge voksne som kan hjelpe deg med spørsmål om seksualitet, legning og identitet. Forelsket i en med samme kjønn? Trenger du å snakke med noen? Prat anonymt med youchat. Send inn spørsmål på ung. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Blir kåt av å se på jenter kline.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt.

Lesbisk sex lubne damer -

For å bruke alle funksjoner på siden må du tillate visning av Flash-innhold i nettleseren din. Anonym Hvilken sexstilling vil dere anbefaler for to jenter? Eller er det på grunn av hvor syndig, skittent og unaturlig lesbesex er? Mens jeg tror en del kvinner synes det er ekkelt å motta oralsex fordi det er så voldsomt fokus på utseendet av også den delen av kroppen. I den nye studien er tilsvarende tall 18,3 år for menn og 16,8 år for jenter. Gratis prono knulletreff lubne damer porno. Fra min side er dette kun for å tekkes sexbehovet og nærhetsbehovet.

Lesbisk sex lubne damer -

Det å variere er vel kanskje nøkkelen - blir kjedelig med bare en stilling hele tiden blir det ikke? Debatter nye Årets første bad. Ved penetrerende sex med fingre er det et par ting det er viktig å huske på: Det er jo heller ikke ditt ansvar alene at dama di skal få orgasme, her må dere samarbeide! Sett en dildo foran disse kåte damene, og de svelger den hel med det samme! Ved å trykke på "Gå inn"-knappen nedenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til at du tillater bruk av informasjonskapsler. Om du ønsker å forstørre profilen igjen, klikker du. En begynnelse kan jo være å ta utgangspunkt i hva du selv liker, og deretter prøve dette også sammen med en partner. Hilsen Therese, Bera og Marte. Vi kan dessverre ikke la deg delta i kamerasamfunnet uten at du tillater oss å plassere lesbisk sex lubne damer små informasjonspakkene på datamaskinen din. Gå inn på et chatterom for å legge modellen til denne listen.

0 Replies to “Lesbisk sex lubne damer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *