Anal toy forum gravid

anal toy forum gravid

Trangt og deilig for mannen, og også godt for meg. Med masse glidemiddel sklir den rett inn og det blir ingen rester igjen på penis. Gjør det selvfølgelig ikke hvis jeg kjenner at jeg må på do, gjør det når jeg ganske nylig har tømt meg. Noen ganger skjer det hver gang vi har sex, andre ganger sjeldnere. Uæææh, kunne aldri falle meg inn!!!! Bare tanken på å få noe presset inn i ræva gjør meg kvalm.

Derifra skal ting bare ut!!! Men,jeg synes det er utrolig godt med analsex,så lenge man er forsiktig og ikke bare peiser på i begynnelsen.. Aldri, jeg liker ikke analsex. Det har vi aldri. Jeg har ikke lyst, og han har ikke lyst. Han fordi faren voldtok han som barn i toern, og jeg fordi det er ekkelt å tenke på at noe skal presses inn i exiten.

Synes det er skikkelig "mot normalt", og vil ikke ha noe pressa inn der, samme hvor godt andre mener det er for dem. Dessuten vil jeg ha fisringen intakt når jeg blir gammel Det er ingen hemmelighet at mennesker sliter med avføringslekkasje når de blir eldre, etter mye analsex.

Eksen prøvde å presse meg til det, og lyktes en gang. Nei takke meg til sex på en normal og god måte. Dessverre er sambo en som såå gjerne vil ha analsex, han har sett for mye porno, og tror alle jenter synes analsex er godt Nei, og det er vel kansje like greit, lest et sted at sjansen for tykktarms kreft øker når man driver med den type aktivitet. Tente litt på tanken før Tror ikke jeg klarte å slappe av skikkelig. Nå etter fødsel kommer jeg aldri til å tørre å gjøre det.

Har hatt vondt der bak lenge You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted June 14, Share this post Link to post Share on other sites.

Men hver sin lyst, vil man ha en pikk inn i rumpa så be my guest! Jeg syns det er godt med analsex, det er litt kinky liksom, selv om veldig mange har analsex.. Synes det er ekkelt, grøss Ja, vet du hva! Da er jeg heller en prippen kjerring!!!! Follestad som er sykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning NACS. Noen tror at dersom en ikke er glattbarbert, har prøvd analsex , har piercing, hatt gruppesex eller vært på swingersklubb, da er en helt ute.

Sånn er ikke verden, oppsummerer han. Kondomet må skiftes mellom hver partner, sier H. Follestad ved Sex og samfunn. Det vil si at hver og en har sitt eget kondom hvis man deler på et sexleketøy. Det er også viktig at man vasker leketøyet sitt både før og etter bruk med intimsåpe og lunkent vann, pluss eventuelt en vibratorrens etter bruk, sier Sidsel Kløw, markedsansvarlig i RFSU Norge. Sårene kan også bli infiserte om man ikke er nøye med hygienen, informerer Tore H.

Skal flere benytte det samme produktet, benytt kondom. Sykdommer kan overføres også via en dildo, sier Terje Presthus, daglig leder av Dream Entertainment som blant annet driver Erotikknett webshop, Norges største norsk-eide erotiske butikk, og nettsiden Erotikknett. Dildoer i glass med sprekker eller skader må aldri, aldri brukes, sier Presthus. Hans forklaring var at han sto naken på kjøkkenet og skulle henge opp en gardin før han falt ned fra gardintrappen og oppå en potet. Eh, naken i vinduet?

For en del år siden var det en innsatt som ble lagt inn på sykehus med en lyspære i baken. Han mente det var betjentene som hadde gjort det mens han sov. Sjenansen for å innrømme at det er deilig å bli stimulert i rompa er stor, og mange tør ikke kjøpe de rette produktene som er behagelige og ufarlige for akkurat dette, sier Kjensli.

Jippi, nå kommer jeg ikke så fort. Dersom det å ha på en penisring på noe tidspunkt medfører smerte, ubehag eller tap av følelse, ta den av umiddelbart, advarer Presthus. Dette fordi en penisring forhindrer blodet i å forlate penis og dersom den er svært stram over lengre tid, kan man risikere priapism, en smertefull tilstand hvor ereksjonen ikke vil forsvinne.

Priapism krever umiddelbart besøk hos legen. Damer kontakter meg fordi det gjør vondt under samleie, og årsaken er ofte at de ikke produserer nok fukt selv, og da er det klart at det lugger. Pulings er mye bedre med glidemiddel og det gjelder selvfølgelig også for sexleketøy. Et par dråper er nok, sier Cecilie Kjensli. Hjelpemiddelet er jo i utgangspuntet helt tørt og for at det ikke skal bli for høy friksjon, er det viktig å tilføre glidemiddel. Når du benytter glidemiddel sammen med kondomer skal det være vannbasert eller silikonbasert.

Bruk ikke oljebasert glidemiddel som for eksempel babyolje, vaselin og så videre. Spør din lege eller på apoteket hvorvidt kondomer kan benyttes sammen med salve eller vagitorier, står det å lese på RFSUs egne nettsider. Noen av verdens beste produsenter av plugger i silikon anbefaler faktisk å bruke silikonglid sammen med sine plugger.

Dersom man derimot har en dildo eller vibrator som ikke er i prosent ren silikon, kan den reagere med silikonglidemiddel og smelte, påpeker Terje Presthus. Man kan kjøpe rensemidler, hvilket ikke er nødvendig, men hvis du foretrekker det så kjøp noe som ikke inneholder sprit. Du vil ikke ødelegge den naturlige bakteriefloraen din i skjeden som kan gi deg et irritert og sviende underliv, sier Cecilie Kjensli. Sexleketøy i andre myke materialer må man ikke koke, da de vil smelte.

En av de vanligste feilene folk gjør er for øvrig å drukne vibratoren sin. Er den ikke vanntett, så tåler den ikke å få batterikassen eller kontrollenheten senket under vann, sier Presthus. Skal du benytte sexleketøy på en partner, så gjør heller ikke som man ofte ser på film. Hardt og brutalt er sjelden et godt sted å starte når det gjelder sexleketøy, sier Terje Presthus.

Og gjør noe vondt, er det noe som er galt, sier han. Enkelte materialer, spesielt «kunstig hud» realskin og cyberskin, red. Putt heller ikke vibratoren rett i skuffen etter bruk, vask og tørk den ordentlig med mildt såpevann eller vibratorrens. Oppbevar heller ikke sexleketøy i ulike myk plast eller «kunstig hud»-materialer liggende inntil hverandre.

Enkelte av disse materialene kan reagere på hverandre og smelte sammen, sier Presthus. Tålmodigheten er ganske dårlig når man er opphisset og vil få ting å virke, og det er ikke få ganger jeg har hjulpet fortvilede og skuffede damer som tror de har fått en defekt vare.

De blir kjempeglade og litt forlegne når de forstår problemet. Litt sånn som da pc'en kom på markedet. Folk glemte å plugge inn stikkontakten, sier Cecilie Kjensli. Da gjelder det bare å ikke rote bort laderen, tilføyer Kjensli. Hva gjelder materialer og lignende har klikk. Det samme gjelder realskin og cyberskin - alt som skal ligne mest mulig på ekte hud. Dette er blandinger av plast og mykningsmidler som du ikke har noen garanti for hva inneholder, og som gjerne kan være miljøgifter du ikke ville puttet i munnen, låter oppfordringen til Ida Jackson i en tidligere artikkel.

Sign up for a new account in our community. Gi han ei treskive med et høl, og la han kooooooooose seg på dass! Follestad ved Sex og samfunn. Jippi, nå kommer jeg ikke så fort. Men hver sin lyst, vil man ha en pikk inn i rumpa så be my guest!

0 Replies to “Anal toy forum gravid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *