Homofile noveller herreklær

homofile noveller herreklær

Hvem sin underbukse skulle først falle? Det ble min som falt først. Og da demonterte jeg like gjerne Bjørns underbukse med det samme ved hjelp av et kjapt utfall. Virket ikke som han hadde noe imot det. Og der sto vi med hvert vårt lem pekende ut i lufta. Bjørn hadde forberedt seg godt, nå fant han frem dongerien sin og trakk opp kondomer og vaselin fra den ene lomma og plasserte disse triumferende på bordet.

Jeg vant, sa han, så jeg velger først! Jeg var etter hvert blitt så kåt at jeg sa ja til alt, og på hans «ordre» slang jeg meg ned i sofaen mens han sto ved siden og ble sugd av meg. Men han ble så matt i knea da han kom at han ramlet rett oppå meg.

Da han kom seg til hektene igjen var det min tur til å bli sugd. Så da lå jeg der på ryggen med pikken Det er sjelden jeg er i kontakt med menn rent seksuelt. Er liksom godt gift og får det jeg trenger hjemme, men likevel er det noe udefinerbart som sniker seg inn på meg fra tid til annen.

Dette «tid til annen» skjedde her en sen kveldstime på det lokale treningssenteret for noen uker siden. For en gangs skyld droppet jeg løping og sykling og tok en meg en runde blant vektapparatene som det var rikelig av. Vanligvis er det nok av mannfolk rundt disse, men denne sene kveldstimen var det bare meg og et par andre der. En eldre kar som aldersmessig kunne vært faren min og en langt yngre kar, kanskje rundt ti år yngre enn meg selv.

Sistnevnte hadde en flott trent kropp, og ei ryggtavle som hvilken som helst gresk gud hadde nikket anerkjennende til. Jeg hadde lagt merke til ham tidligere, både når han pumpet jern så armene bulet og også noen ganger i dusjen når han vasket seg bedagelig etter ei hard treningsøkt.

Jeg husket at jeg hadde slitt med å ta skråblikket fra hans flotte kropp og ikke minst hans lange lem som han hang tungt mellom lårene hans. Og ikke minst da han bøyde seg for å vaske føttene og jeg fikk et herlig blikk av de tunge ballene hans som kunne sette tankene i gang om både virilitet og styrke i parringsakten. Jeg ble stående vedvektbenken ved siden av hans egen og hørte han pustet tungt mens han slet med å gjennomføre de to, tre siste benkpressene.

Jeg beveget meg automatisk bak benken hans for å sikre at han ikke kom i klem om kreftene ikke strakk til. Med et tungt stønn fikk han presset den siste stanga opp og hev etter pusten. Jeg gikk mot et apparat for å ta noen armløft og kjente blikket hans i ryggen. Etter å ha dratt meg opp etter armene en ti, tolv ganger, var det bom stopp. Da hørte jeg stemmen hans samtidig som hendene hans la seg rundt hoftene mine. Jeg kjente de sterke nevene hans rundt hoftebena mine og overraskende nok var det både godt og spennende oppe i anstrengelsen.

Etter å ha tatt noen ekstra løft, slapp jeg taket i stanga. Jeg trodde jeg skulle dumpet rett i gulvet, men de sterke armene hans tok i mot å dempet nedslaget mot gulvet. Han ble liksom stående bak meg og holde ekstra lenge i hoftene mine, før han sakte slapp taket og avsluttet med en markert streif over rumpeballene mine. Denne  historien hendte for noen år siden  da jeg jobbet som engelsk lærer i Thailand. Jeg hadde nettop blitt dumpet av min kjæreste da hun fant seg en ny mann  , da jeg var litt lei av min tilværelse i Norge tok jeg meg en ferie tur til Thailand.

Da jeg var på stranden en dag kom jeg over en annonse om et kurs i å lære bort engelsk til Thai unger. Etter endt kurs dro jeg til Bangkok og fikk meg en jobb i en skole. Der var det en annen lærer fra Amerika New York , vi ble øyeblikkelig gode venner vi hengte ut i helger vi hadde samme humor alt klaffet. Vi ble gode kompiser. Han var ca cm høy blondt hår tynn og alltid et smil på lur , hans navn var Blake.

Han var veldig kjekk damene syntest han var veldig kjekk. Han var en tiltrekkende kar ikke det at jeg tenner på menn , jeg har alltid foretrukket kvinner og syntest det er best.

Det var sånt vi syntest var spennende å prøve menst vi så på pornofilmer. Når vi ble litt eldre mistet jeh kontaktet med disse guttene som jeg experimenterte med da de syntest hele greien var flaut og vi nevnte det aldri til noen. Men tilbake til mine år i Thailand jeg jobbet der i ca 4 år før jeg dro tilbake til Norge , Blake bodde sammen med sin kjæreste i et stort hus med badebasseng i Bangkok. Så hengte ut sammen der titt og ofte , etter  å ha jobbet ca 1 års tid sammen bestemte vi oss for og feire nyttårsaften sammen og da dro vi til en bar sammen.

Der møtte en dame som er i dag min kone. Etter en stund flyttet jeg til der min nye kjæreste bodde og jeg mistet litt kontakten med Blake da dette var litt langt vekke fra der han bodde. En dag fikk jeg en melding fra Blake på tlf , der sto det har du lyst og komme over til meg drikke noen øl og henge ut jeg drar snart tilbake til USA og min kjæreste blir med.

Da dette var litt langt vekke fra der jeg bodde spurte jeg om det var greit om jeg overnattet det sa han var greit. Min kjæreste hadde ikke lyst å bli med så det ble bare meg. Da jeg kom dit hadde han øl ,whisky og pizza klart , men jeg så ikke hans kjæreste da jeg spurte hvor hun var sa han at hun ville være litt med sine venninner før de dro og hun kom til og overnatte hos en venninne.

Så vi startet og drikke og spise , etterpå slapper vi litt av og snakket om gammelt. Blake henter en badeshorts Sommeren for 3 år siden, Skjedde det for første gang noe jeg da ble fullstendig satt ut over, Men som ikke skulle være den første og heller ikke den siste av denne typen hendelser. Det var i begynnelsen av juni, Da jeg ble kontaktet av en på facebook. Han var en venn av en i min familie, Som jeg har hatt et trøblete forhold til. En relativt kjekk nordlending, la oss kalle han Lars.

Han spurte hvordan det gikk med denne andre personen, og jeg svarte at det hadde jeg ingen kjennskap til. Etter hvert som vi kom mer i snakk så lurte han på om han kunne komme og ta et par øl. Øl glad som jeg er, Så sa jeg ja. Tenkte det var hyggelig og kanskje få en ny kompis, Da jeg ikke har hatt så mange av dem. Dette ble en av flere ganger de 3 neste ukene han kom og drakk øl hos meg.

Vi dro på grill turer og snakket om alt og ingenting. Han var en typisk gutte-gutt. Den siste gangen han var hos meg, Før han skulle oppover igjen til nord var da en situasjon eskalerte på måter jeg absolutt ikke var forberedt på.

Det hadde blitt ganske mange øl, Vi hadde igjen vært ute og grillet, men satt nå inne i min leilighet. Han satt i 2 seteren, Jeg i 3 seteren. Plutselig begynte han og bli sentimental og begynte og prate om at det var slutt med eks dama hans, og at det hadde vært en masse problemer i forholdet. Han tok til tårene. Som alltid når det er ser på som tøffe, maskuline menn blir sentimentale på denne måten, Blir jeg veldig ukomfortabel og vet ikke helt hvordan jeg skal takle situasjonen.

Før jeg visste ordet av det, hadde han satt seg ved siden av meg, Og jeg la en arm kameratslig over skuldrene hans og sa at det kom nok til og ordne seg. Han stoppet helt opp, Og kikket meg rett inn i øynene. Det ble så stille at jeg tror nesten man kunne hørt en knappenål falle. Han løftet den ene armen og tok tak under haken min og dro meg mot han. Og vi begynte og kline. Hjertet mitt hamret så det kjentes ut som det skulle slå ut av brystet mitt.

Han begynte og ta meg på lårene, og den ene hånden hans gikk innenfor skjorten min og kjærtegnet meg overalt. Hele tiden mens dette skjedde, raste tankene mine. Hva er det jeg gjør? Hva skal jeg gjøre? Hva kommer han til og tenke i morgen?. Men dette fortsatte og snart lå vi på sofaen, Han over meg. Fortsatt med klær på. Jeg gned han i mellom beina og kjente fort at det var ikke helt vondt for han akkurat. Dette holdt på en god stund helt til han hvisket inn i øret mitt med den grove dialekten sin «Vi skal ikke ta dette inn på soverommet?

Jeg var sendt på seminar av arbeidsgiveren min, den gangen denne historien skjedde. I og med at jeg var under opplæring innen en del av IT-bransjen, var det var en del kurser og seminarer som måtte til for å komme opp på ønsket faglig nivå. Slike seminarer har en evne til å føre med seg litt festing også, og denne gangen ble ikke noe unntak. Seminaret denne gang var lagt til København, og det var et helt greit hotell vi bodde og jobbet på.

Deltakerne var en brukbar miks av begge kjønn, med en liten overvekt av menn. Vi var to stykker fra mitt firma som deltok på seminaret. Foruten meg selv var det Terje, en flott kar på 32 år, som deltok, og han skulle jeg etter hvert få mye kontakt med under seminaret.

Torsdagskvelden kom, og det skulle være en liten fest og god middag for å markere slutten på fire intensive dager. Stemningen var god, og vi samlet oss i baren for noen øl før middagen.

Gutta flokket seg sammen med de pyntede damene i flokken, og som heller ikke la skjul på at de nå ville ha litt fest og moro. Både Terje og jeg prøvde å henge oss på dem, og fikk etter hvert litt kontakt med ei søt mørk jente som het Malin. Øynene hennes lekte og lokket, og begge trodde vel kanskje at det skulle bli noe på en av oss den kvelden sammen med søte Malin. Under middagen ble stemningen høyere, men Malin ble bare dårlig. For mye vin og øl, og hun takket for seg med en slapp klem og et — Vi sees i morgen gutter, før hun forsvant opp på rommet.

Men vi gutta ville ikke slutte å feste, og ble sittende ut over sene kvelden. Etter hvert ble det dannet noen par som trakk seg tilbake, mens resten av festen døde ut av seg selv. Terje og jeg var de eneste som satt igjen og bestemte oss for en runde til før vi avsluttet. Jeg dro på det, men bestemte meg for å bli med. Vel oppe på rommet, robbet Terje minibaren, svippet ut av klærne og inn i slåbrokken. Kunne tenkt meg en fest og mer med henne, la jeg til.

Terje nikket samtykkende, og jeg så han begynte å bli bra brisen. Over skjermen rullet det flotte damer og pikker i full ereksjon, og vi ble en god stund sittende å nippe til ølet og kommentere damene og pikkene. Min hemmelige partner og sexvenn, Henrik, hadde akkurat kommet hjem etter å ha vært borte noen dager. Han var ekstremt kåt og nærmest kastet seg over meg. Jeg var på jobb og vi tumlet inn på lageret bak i bilverkstedet jeg drev slik at vi kunne være ute av syne for eventuelle kunder. Henrik sugde seg fast på munnen min og hendene hans strøk febrilsk rundt på meg.

Jeg fikk løsnet på beltet hans og lirket ut den stive kukken hans. Den var helt våt på tuppen og jeg smurte fuktigheten nedover staken med hånda. Han stønnet og sa hest at måtte ha utløsning raskt for ikke å bli helt gal. Jeg runket han sakte og akkurat da jeg skulle til å gape over pikken hans ble lagerdøren slått opp og den årige gutten fra nabohuset nede i gata buste inn. Tipper han holder munn hvis jeg truer med å nekte han adgang hit», sa jeg.

Vi reiste hjem til meg og det gikk ikke lenge før jeg forhindret Henrik fra å bli gal. Det gikk noen dager før jeg så nabogutten igjen. Jeg holdt på under en bil da han litt forsiktig ropte «Hallo? Han var litt flau, men lurte på om det var greit at han kunne fikse noe på en ATV han akkurat hadde kjøpt seg.

Jeg sa det var greit hvis han bare ryddet og gjorde rent etter seg. Han ble sprut rød. Verkstedet mitt var på et lite sted på sørlandet og sex var ikke noe tema mellom heterofile engang. Han var en ganske liten kar, kanskje rundt cm, og ikke spesielt kraftig. Heller litt spinkel, men det tok han igjen i oppførsel.

Han drev med alt av motoriserte kjøretøyer som lager støy og brydde seg lite om bli tilsnakket. Han bare holdt på som før og markerte seg dermed mer enn nok.

Det irriterte meg grenseløst å ha denne støyen rundt veggene til stadighet og jeg satte snart opp noen planker ved hjørnet av verkstedet slik at han ikke lenger kom frem over min tomt.

Jeg så ikke noe mer til han før om kvelden, — etter at det var blitt mørkt. Jeg har en annonse på nettet hvor jeg tilbyr massasje hjemme hos den som måtte ønske det…har en bærbar benk og god massasjeolje. Ofte får jeg spørsmål om noe ekstra, noe jeg sjelden går med på. Men ved et par anledninger har jeg gjort det, og da bare til kvinner. Derimot sist gang jeg aksepterte en slik handling var det hos en mann i 40 årene, han var godt trent og solbrun over det hele.

Før spørsmålet dukket opp lå han på magen, og jeg begynte å massere fra nakken og ned…smurte godt inn med olje…tok lange strøk over ryggen hans.

Mens jeg masserte setemusklene hørte jeg at han stønnet…og at pusten hans ble raskere. Han sa han hadde vondt i lysken…og lurte på om jeg kunne massere han der. Jeg måtte jo da nødvendigvis dytte pungen hans til siden…og masserte han forsiktig i lysken. Selv hadde jeg ingen sexuelle hensikter med min handling. Så ville han at jeg skulle gjøre det sammen på motsatt side…. Da jeg var ferdig i lysken masserte jeg lår og legger….

Å få ereksjon under massasjen er nærmest en naturlig konsekvens…. Jeg kan bare gjette at den var nærmere 24 cm…. Jeg ble fasinert av synet, må legge til at jeg er hetro…men herregud det ilte gjennom kroppen  min.

Jeg fikk løsrevet meg og fortsatte med massasjen…brystkassa sto for tur…jeg smurte han inn jobbet meg sakte nedmot kuken som var like hard. Jeg måtte innrømme at jeg likte det jeg så…og fortsatte å massere….

Kuken hans lå bankende oppover magen hans. Da jeg var ferdig med lårene…. Kan du gi meg intimmassasje? Han passa meg mye opp gjennom åra.

Mamma jobbet en del i utlandet mens pappa jobbet kveld 6 dager i uka på legekontoret. Jeg har aldri hatt noe til overs for Onkel Espen, og grunnen til det kom jo for en dag. Det starta med at han satt barnevakt for meg. Jeg var ikke mer enn 5 år gammel da det begynte og jeg satt i min trygge tripp trapp stol å så på barne tv. Onkel Espen hadde et merkelig utrykk i ansiktet syntes jeg, og han hadde hånda si innunder buksa.

Han frøs vel på hånda tenkte jeg, å fortsatte å se på favorittprogrammet mitt. Jeg hadde selvfølgelig masse i mot det. Klokka var jo ikke halv 7 en gang, og jeg fikk jo alltid lov å se ferdig barne tv før jeg gikk til sengs å ble lest for. Onkel Espen hadde fremdeles det merkelige utrykket i ansiktet da han følgte meg til senga.

Til og med tannpussen uteble denne kvelden. Jeg prøvde å forklare, men til ingen nytte. Onkel Espen kledde av meg, men satte ikke på pysjen som jeg alltid bruker å ha på meg.

Onkel Espen så på meg så rart. Han studerte meg på en måte jeg ikke er vant til. Han strøk meg forsiktig gjennom håret. Jeg ga han et lite smil om at han gjerne kunne fortsette, for å bli stryki i håret var noe av det beste jeg visste.

Jeg la meg til rette i sengen og kjente at øynene mine ble tyngre og tyngre. Men det skulle ikke vare lenge, for med et kjente jeg en hånd stryke meg oppover låra.

Jeg spratt opp i senga og så forundrende på Onkel Espen. Det er sånt onkler skal gjøre. Han tok hånda si mellom lårene mine og strøk den oppover til han kom til et sted som var mitt.. Linje epler Linje epler. Onkel Espen holdt meg igjen med sterke armer da jeg prøvde å stritte imot. Han prøvde å roe meg ned, men uten hell, så han ga opp. Jeg minnes fremdeles det han visket i øret mitt den kvelden.

Jeg ville ha et liv ute, og spise middag hver dag med familien, så dette skulle jeg aldri si. I det han lukket døra skrek jeg etter han. Jeg vil jo ikke i fengsel ". Jeg irriterer meg dødens hver dag på at jeg var så blåøyd, men hva kan man forvente av en 5åring? Dagene gikk og jeg tenkte stadig mer på hendelsen. Jeg hadde veldig lyst til å spørre mamma om det var normalt at onkler kosa med barn mellom bena, men lot spørsmålet ligge ganske kjapt da jeg kom på hva han sa om tørt brød og politi.

Mamma må på jobb vet du og pappa drar hvert øyeblikk". Med et rykket jeg til og ble vettskremt, men lot ikke det komme til overflaten. Mamma måtte ikke få vite.. Onkel Espen og jeg kosa oss masse denne kvelden. Vi spilte ludo og hadde det gøy. I kveld fikk jeg til og med se ferdig barne tv før det bar i seng. Han leste yndlingsboka mi "Den røde ulv" før jeg fikk en natta klem og han forsvant ut av rommet. Jeg fikk ikke helt sove denne kvelden husker jeg, for han skrudde over på en kanal der det var masse skriking og skråling.

Jeg ble mer døsig etter hvert og holdt på å sovne da døren åpnet seg og inn kom Onkel Espen. Jeg vrei meg i senga og han må ha merket at jeg fremdeles var våken, for han begynte å snakke med meg. Han kom mot meg og fortalte at nå skulle han kose litt med meg igjen, slik som var vanlig. Han stod rett fremfor meg, og tissen hans var stor, og skummel.

Jeg måtte gni meg i øynene, og nærmest klype meg selv i armen for å helt forstå om jeg var våken eller om dette bare var en drøm. Jeg har ikke lyst". Stemmebruket hans sa at jeg ikke hadde noe valg. Jeg satte meg opp i sengen. Han tok tak i hånda mi, og la den rundt den store tissen hans. Han holdt over hånda mi slik at jeg beveget den frem og tilbake. Nå hadde han det rare blikket igjen. Det blikket jeg ikke likte. Han tok av meg dynen og ba meg legge meg ned i senga.

Jeg var livredd, og jeg forstod ingenting av hva som skjedde. Jeg fikk ikke noe svar, men isteden dro han ned pysj buksa mi, og deretter den rosa trusa jeg fikk av bestemor til jul.

Han tok hånda si på innsiden av låret mitt og strøk den opp og ned, mens han drev med tissen sin. Husker det som det var i går. Med et satte han seg over meg med et ben på hver side, og tok tak i tissen sin og førte den mot tissen min. Jeg forstod ikke hva som var i ferd med å skje.

Plutselig kjente jeg en enorm smerte, og jeg klarte ikke holde igjen smerteskriket. Jeg gråt og jeg gråt, men han bare fortsatte. Jeg skrek men han lot seg ikke stoppe. Jeg forstod at det ikke var noen vits i å prøve å få han vekk, så jeg bare lot tårene trille nedover. Da han var ferdig, så minnet han meg på politiet som kom å tok meg om jeg fortalte dette til noen.

Han ga meg et smil og forsvant ut av rommet. Men like fort kom han inn, med et laken. Og fortalte at han måtte bytte det med det gamle, for hvis ikke kunne det hende politiet kom å tok meg.

Jeg gikk opp av senga, og følte en enorm smerte der nede. Jeg så på lakenet og skvatt til. Jeg fikk ikke sove den natta. Jeg forstod ikke at dette virkelig kunne være normalt. Årene gikk og dette fortsatte hver gang Onkel Espen satt barnevakt for meg, og det ble som en vane at før jeg sovnet så fikk jeg hans tiss inn i min. Jeg hadde ikke noe mer følelser angående det, jeg følte meg bare tom på en rar måte. En måte jeg aldri hadde kjent før. Jeg var blitt 12 år og forstod litt mer av omfanget.

Det var av hans egen nytelse at han gikk inn i meg med sin penis. Og jeg forstod etter hvert at dette ikke var normalt, men jeg turte likevel ikke si det til noen. Han hadde endret trusselen sin med at om jeg fortalte det, skulle han ta meg, og ingen ville tro historien min.

Han misbrukte meg seksuelt frem til en natt. Jeg trengte ikke lenger barnevakt av han. Jeg hadde overtalt mamma med at "jeg er 13 år, jeg er gammel.

Lar du meg ikke få være alene mens du er på jobb innimellom så vil jeg gjøre opprør siden". Mamma stusset veldig på det, og spurte om det var noe jeg holdt igjen. Jeg satt alene hjemme å så på en film da det gikk i døra. Og inn kom Onkel Espen. Jeg forstod hva som ville skje og løp fra han, men han løp fortere enn meg. Igjen lå vi på rommet, og han misbrukte meg seksuelt. Jeg var for tom til å tenke og lot det bare skje. Onkel Espen var i full gang da jeg hørte det gikk i en dør, og jeg skrek, uten at det skulle virke mistenkelig ovenfor Onkel Espen.

Men til ingen nytte. Jeg prøvde igjen, og da var mamma raskt på rommet. Tårene spratt ut av øya hennes som om noen pressa dem ut med sitt sterkeste verktøy. Hun var kjapp til å ringe politiet, og Onkel Espen ble tatt, og fikk en dom på 3 år i fengsel. Dette har både mamma og jeg fortrengt frem til jeg nå er 14 år. Minnene kom frem steg for steg etter jeg meldte meg inn i filmklubben i byen å så en film om en far som misbrukte barnet sitt seksuelt.

Å, som jeg føler hat for den gubben. Han er ikke lenger en onkel for meg, eller en del av familien. Jeg har ingenting til overs for han lenger. Han har ødelagt livet mitt på så mange måter, og det kan aldri tilgis.

Jeg kan ikke føle kjærlighet for en gutt, uten at jeg tror han bare ønsker sex av meg. Og jeg fikk aldri sjansen til å ha "den spesielle første gangen", for den tok den manipulerende fæle fyren fra meg. Han tok en stor ting fra meg, og da kunne noen skåret av han penisen, så han ikke får gleden av å ta "den første spesielle gangen" fra andre og.

For det unner jeg ingen, absolutt ikke min største fiende en gang. Han kalte meg fitte mange ganger da politiet kom for å pågripe han, men det gir jeg blaffen i, for jeg har faktisk et hjerte, noe som tydelig er en mangel hos han. Håper han sitter i fengsel, har kjærlighetssorg over meg og ikke blir servert annet enn døde mus.

Musespiser kan han få være. Var dette til hjelp? Ja Nei Gå til forsiden Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva liker partneren best? Skal både gutter og jenter fjerne kroppshår, og skal det være alt eller bare noe? Les mer 50 kommentarer "Åh, nei! Du er ikke alene om å bli litt fortvilet da. Her kan du få noen tips som kan være til hjelp. Les mer De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet.

Men hva er ensomhet, hvorfor er det tabu å snakke om det, og hva kan du gjøre med det? Les mer 96 kommentarer Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet. Legg inn en melding!

homofile noveller herreklær

Homofile noveller herreklær -

Sikkelig bra beskriva ass. Den gøyeste delen av delingsøkonomien Jeg ble invitert på gratis ferier — til Berlin, Miami, Dubai og.

Vi fortsetter videre nedover en liten sti ned en skogkant, helt til vi kommer ned til sjøen. Vi setter vi oss ned på noen steiner og Erik tar frem to brus ifra en pose han har med seg. Jeg åpner flasken min og tar en slurk, Erik drikker ifra sin og ser over på meg. Vi begynner å snakke om alt mulig som føles bra og prate om, men som en aldri husker i ettertid.

Jeg ser over på han og smiler lurt. Jeg holder på å le, men han fortsetter. Nå ler jeg, jeg har det vel med å stirre. Jeg føler meg som en liten løgner. Hva er det jeg føler egentlig? Jeg har lyst til å sukke, jeg vet ikke hva jeg føler. Av og til så føler jeg bare at jeg viser han frem, men; drit i det, se på ting som de er.

Erik sier ikke noe, jeg fortsetter å stryke han på overkroppen. Hånden min går inn under T-skjorta hans. Erik ser ut i luften en stund og smiler. Jeg holdt på under en bil da han litt forsiktig ropte «Hallo? Han var litt flau, men lurte på om det var greit at han kunne fikse noe på en ATV han akkurat hadde kjøpt seg. Jeg sa det var greit hvis han bare ryddet og gjorde rent etter seg. Han ble sprut rød. Verkstedet mitt var på et lite sted på sørlandet og sex var ikke noe tema mellom heterofile engang.

Han var en ganske liten kar, kanskje rundt cm, og ikke spesielt kraftig. Heller litt spinkel, men det tok han igjen i oppførsel. Han drev med alt av motoriserte kjøretøyer som lager støy og brydde seg lite om bli tilsnakket. Han bare holdt på som før og markerte seg dermed mer enn nok.

Det irriterte meg grenseløst å ha denne støyen rundt veggene til stadighet og jeg satte snart opp noen planker ved hjørnet av verkstedet slik at han ikke lenger kom frem over min tomt. Jeg så ikke noe mer til han før om kvelden, — etter at det var blitt mørkt.

Jeg har en annonse på nettet hvor jeg tilbyr massasje hjemme hos den som måtte ønske det…har en bærbar benk og god massasjeolje. Ofte får jeg spørsmål om noe ekstra, noe jeg sjelden går med på. Men ved et par anledninger har jeg gjort det, og da bare til kvinner. Derimot sist gang jeg aksepterte en slik handling var det hos en mann i 40 årene, han var godt trent og solbrun over det hele. Før spørsmålet dukket opp lå han på magen, og jeg begynte å massere fra nakken og ned…smurte godt inn med olje…tok lange strøk over ryggen hans.

Mens jeg masserte setemusklene hørte jeg at han stønnet…og at pusten hans ble raskere. Han sa han hadde vondt i lysken…og lurte på om jeg kunne massere han der. Jeg måtte jo da nødvendigvis dytte pungen hans til siden…og masserte han forsiktig i lysken. Selv hadde jeg ingen sexuelle hensikter med min handling. Så ville han at jeg skulle gjøre det sammen på motsatt side…. Da jeg var ferdig i lysken masserte jeg lår og legger….

Å få ereksjon under massasjen er nærmest en naturlig konsekvens…. Jeg kan bare gjette at den var nærmere 24 cm…. Jeg ble fasinert av synet, må legge til at jeg er hetro…men herregud det ilte gjennom kroppen  min. Jeg fikk løsrevet meg og fortsatte med massasjen…brystkassa sto for tur…jeg smurte han inn jobbet meg sakte nedmot kuken som var like hard. Jeg måtte innrømme at jeg likte det jeg så…og fortsatte å massere…. Kuken hans lå bankende oppover magen hans. Da jeg var ferdig med lårene….

Kan du gi meg intimmassasje? Jeg tenkte meg litt om…stirret på kuken hans…. Fylte olje i hendene….. Tok tak i kuken…dro skaftet helt tilbake.. Hanstønnet og vred seg. Så tok jeg begge hendene…. Jeg satt ved kafébordet på Karl Johan og leste avisen mens jeg tok en øl. På en sjelden fridag midt i uka hadde jeg tatt turen til byen for å se på livet og slappe av. Den milde rusen gjorde meg i godt humør.

I lang tid hadde jeg flørtet med menn på nettet, og jeg hadde blottlagt mine innerste fantasier med mange av dem. Både crossdressing og cruising stod på listen, og fantasiene var gjensidige. Noen hadde jeg til og med utvekslet mobilnummer med. Der jeg satt i den varme vårsolen begynte tankene å rulle. Lyst å leve ut en fantasi? Jeg visste jo ikke navnet til personen, og ikke visste han mitt.

Kanskje det var en jeg kjente? Til slutt tok promillen affære og trykte på send. Ventetiden virket uendelig, men plutselig kjente jeg at det vibrerte i lomma. Jeg skvatt til og dro opp telefonen. Herretoalettet i kjelleren på kjøpesenteret. Nå var det ingen vei tilbake. Jeg betalte, og gikk med raske og svimle skritt til kjøpesenteret.

Nede i kjelleren var det stille. Noen kom og gikk til toalettene, men ingen passet beskrivelsen. Jeg bestemte meg for å gå inn i båsen, slik vi hadde blitt enige om.

Båsen var tom, og jeg lukket og låste døren. Jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så jeg satte meg ned på lokket og forsøkte å samle tankene. Før jeg hadde kommet så langt tok det i døren. Jeg tenkte at vi burde hatt en signal for å kjenne igjen hverandre, men jeg åpnet døren forsiktig. Utenfor stod en dresskledd mann i årene. Han så på meg, og målte meg opp og ned. Så dyttet han meg forsiktig inn i avlukket.

Jeg håpet han skulle ta styringen, og det gjorde han. Et fast grep rundt den voksende bulen på buksen min levnet ingen tvil om intensjonene. Han ba meg sette meg ned på lokket, og kneppet opp buksen sin. Den gled nedover bena. Pikken hans bulte ut under en deilig stringtruse, som jeg trakk til siden før jeg kysset pikken hans. Er på vei til kundemøte. Testiklene hans masserte jeg med hendene.

Han tok forsiktig tak i hodet mitt, og begynte å knulle meg i munnen. Jeg gispet og siklet, men elsket hvert sekund. Lydene fra båsen var levnet liten tvil om hva som foregikk, men jeg hadde forlengst sluttet å bry meg om det var noen andre der. Munnknullingen tiltok i styrke og nå lot jeg det var stå til. Forsøkte å lirke en finger under strusekanten og inn i hullet hans.

Jeg satte meg i bilen. Hendene var klamme rundt rattet, men jeg hadde bestemt meg. Etter år med surfing på en rekke tvilsomme nettsider skulle jeg endelig få oppleve fantasien over alle fantasier. Etter å ha kjørt en halv times tid kom jeg til skogholtet jeg hadde lest om, og jeg steg ut av bilen. Det var en del andre biler der, og jeg la merke til at det satt folk i de fleste bilene.

De hadde kupélyset på, men jeg var ikke interessert i dem. Det var vår, men solen sluttet raskt å varme. Mine treningsklær varmet ikke mye, så jeg gikk raskt inn i skogen. Jeg kunne mistenkes for å faktisk skulle på joggetur, men jeg hadde helt andre planer. Sekken var ikke fylt med annet enn kondomer, glidemiddel og en tørkerull.

Optimisten i meg hadde pakket nok kondomer for en uke, og det var sikkert en liter med glid. Jeg var spent og pulsen var høy, selv om jeg gikk nølende opp stien. Jeg ante ikke hva jeg kunne vente meg, men jeg kjente at det begynte å banke innenfor tightsene når stoffet gnisset mot pikken. Da jeg kom litt innover la meg merke til at det var et par andre mennesker der. Alle stirret på meg. Litt nærmere så jeg at de stod med en hånd innenfor buksene. Munnen ble tørr og jeg begynte å lure på om dette var en god idé.

Da jeg stoppet opp hørte jeg skritt på stien bak meg, men jeg turte ikke snu meg så jeg ble stående. Skrittene stoppet rett bak meg, og jeg hørte den tunge pusten til personen. Jeg kjente en blanding av frykt og kåthet da en stor og varm hånd la seg på forsiden av låret mitt.

Her går det rett på sak, tenkte jeg. Hånden lå ikke lenge. Den gled mot min gryende bul, og la seg rundt pungen min. Jeg spredte bena og ville at han skulle komme godt til.

Han fomlet litt med den andre hånden sin, men så kjente jeg en stiv pikk mot rompa. Jeg ser på meg selv som "normal". Jeg er utrolig glad i jenter, og vil ha bare jenter, men jeg drømmer også om gutter Transsekuell ;- Jeg har vært sjømann hele mitt voksne liv og har fartet rundt de fleste steder i verden, og husker første gangen jeg så en mann i dameklær, og på høye hæler, det var i Antwerpen på Denis bar.

Jeg - en ubevisst homofil homofob Livet så langt har vært veldig godt, til tross for min egen frykt for min homofili. Etter et 6 år langt forhold til en jente og et etterfølgende år i et varmt, heterofilt kjærlighetsforhold, valgte Mitt luxusliv i en plastpose En livsvandring fra oppvext, arbeid og barikadepike. Til dekadent pensjonert utelivsdronning og homoikon og alt der i mellom. Aktiv for og bak kjemper pr. Nelly Nylon hilser lykke til. Refleksjoner rundt egen legning Min skeive historie startet kort tid etter brudd med typen.

Jeg falt for en venninne jeg nettopp hadde blitt kjent med, mulig fordi jeg visste at hun likte meg. Dette skjedde for noen år siden, og Mitt liv som transperson Tenk deg at du er en mann. At du hver dag må leve i den kjønnsrollen samfunnet har tildelt deg. Men forestill deg også at det bare er halve deg - at den ene halvparten av hvem du er, er skjult for Jeg kom til Norge i for å bo sammen med min danske kjæreste, som allerede var bosatt i Norge.

Det viste seg at på grunn av dengangs Lesbisk i alternative ungdomssubkulturer Som åring ble jeg dratt inn i en av de større ungdomssubkulturene i Norge, den sentrert rundt Japansk populærkultur. Homo , refleksjon Jeg 24 og jeg er homo.

Det er veldig hyggelig å ha fans, men ikke ring meg og fortell det liksom. Men ved et par anledninger har jeg gjort det, og da bare til kvinner. Jeg trengte ikke lenger barnevakt av han. Runar Jordåen, førstebibliotekar Skeivt arkiv tar forbehold om feil i tekster og bildebruk. Thai massasje og happy ending oslo.

0 Replies to “Homofile noveller herreklær”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *