Erotik historier familie sex noveller

erotik historier familie sex noveller

Jeg blir med inn sier jeg. Mamma plukker frem en Bh og spør ekspeditrisen, ei mørk pen jente ca 20 år med faste fine pupper om hun tror dette er hennes størrelse. Ja hun tror det sier hun, du får prøve den bak der. Kort etter roper mamma på henne og sier du må nok ta med en F cup.

Det gjør hun og går inn til mamma. Det går 5 minutter så jeg lurer på hvor det blir av dem, jeg lister meg nesten bort til prøverommet og der hører jeg at det hviskes og pustes tungt. Etter 5 minutter til kommer de begge ut litt røde i fjeset og tungt pustende. Så sier mamma at hun må ha et par truser også, og ekspeditrisen spør med et smil om de skal være maken til de hun har på seg. Ja sier mor men har du også noen som er enda mer lett tilgjenglig. Så får du 2 maken og denne skal du få på kjøpet sier hun og tar frem en truse som er helt åpen i skrittet.

Men da må du nok fjerne litt av buskaset der nede sier hun og smiler. Jeg sjønner jo hva hun mener og får ståpikk med en gang. Jeg stikker hånda ned i lomma og retter på pikken, i det jeg ser mamma titte litt skrått ned på meg og smile lurt.

Ekspeditrisen putter alt i en pose og gir mamma en klem, smiler og sier takk og på gjensyn frue. Når vi har kjøpt litt mat og mamma har vært på polet og kjøpt rødvin setter vi kursen hjemover. Jeg har stadig ståpikk og trenger snart å få runket den av litt. Vel hjemme sier mamma at nå skal det bli deilig med et langt godt bad og kose seg.

Du skal vel drive med ditt så lenge du sier hun og smiler til meg. Mamma er ikke mer enn kommet inn på badet før jeg er klar ved nøkkelhullet med ståpikken fremme ogg klar til en stund. Mamma kler av seg og snart er hun splitter naken og ser seg litt i speilet mens hun tar seg på musa,så snur hun seg mot meg mens hun stikker flere fingre opp i fitta si og begynner å bevege dem ut og inn. Hun leker med tappen sin så jeg kan se den står rett ut oppe i fitta hennes, den er sikkert cm lang og ser ut som en pikk jeg runker den lille pikken min mens mamma runker sin så ser jeg at hun rister ogstønner og så spruter hun ut av fitta si.

Hun kommer nærmere døra og er nesten helt oppe ved nøkkelhullet med musa si når hun sier: Jeg blir så paff at jeg glemmer å runke og løper tilbake til rommet mitt.

Her runker jeg så spruten står rett opp mens jeg tenker på at mamma gjorde dette mens hun visste at jeg sto på utsiden og så på. Nå må jeg så tisse at jeg er nødt til å gå på do så jeg går til badet og sier til mamma at jeg må tisse. Ja kom du gutten min sier hun, du har jo sett meg naken gjennom nøkkelhullet så mange ganger nå at det gjør vel ingen ting.

Når jeg kommer inn står mamma kliss naken og tørker musa si mens de deilige puppene hennes duver opp og ned. Pikken min står så det nesten gjør vondt og jeg snur meg vekk og mot do før jeg drar ned buksa og prøver å tisse.

Jeg får ikke til noe så mamma sier har du sånn ståpikk at du ikke får tisset, jeg rødmer av det mamma sier, trodde ikke hun brukte sånne ord. Kom la mamma se sier hun, men jeg vil ikke for den er så liten at jeg er flau. Når jeg snur meg ser jeg at mamma har tatt klitten sin mellom tommel og pekefinger og står og runker den. Hun bøyer seg ned og ser opp på meg før hun åpner munnen sin og tar hele den vesle pikken min inn i munnen og begynner å suge.

Det er det deiligste jeg noen gang har kjent, den våte varme munnen til mamma suger pikken min og etter et par tre ganger spruter jeg all sæden min langt ned i halsen hennes.

MM sier mamma dette var en deilig liten pikk mens hun slikker seg om munnen. Hun reiser seg opp og kysser meg på munnen så jeg kjenner min egen sædsmak. Var det godt gutten min sier hun og jeg bare stønner Jaaaaa.!! Var det første gangen noen har gjort sånn med deg. Jeg bare nikker til svar. Nå kan du vel få tisset sier hun og tar tak i pikken min igjen, men jeg vil du skal gjøre noe til gjengjeld for at jeg sugde deg sier hun og drar meg med seg inn i dusjen.

Her ber hun meg å stå mens hun legger seg mellom bena mine med musa trett i været. Tiss i fitta mi sier hun mens hun bretter de store leppene sine til siden så tappen hennes står rett ut. Sikt på klitten min sier hun og jeg treffer den med en stor sprut Det ser ut som den vokser enda litt når den blir truffet og mamma roper ut åååååååååå gutten min det er så godt tiss litt på puppene og i munn min også sier hun og åpner munnen for å ta en stråle inn.

Hun drikker og svelger mitt varme tiss som det skulle være vin. Ohhh ohh det var så godt sier hun og reiser seg på kne for å sutte av min nå halvstive pikk de siste dråper.

Så reiser hun seg og gir meg et langt tungekyss så jeg kjenner smaken av mitt tiss og hennes våte myke munn. Vil du hjelpe mamma til orgasme gutten min sier hun. Jeg hadde aldri trodd at mamma ville bruke sånne ord, men hun var helt blank i øynene og tydelig kjempekåt. Legg deg på badegulvet sier mamma så skrever hun over meg så jeg ser rett opp i musa hennes. Se nå så skal mamma brette fitteleppene sine til side så får du se det store våte hullet som du kom ut av når du ble født sier hun og tar tak i de fete leppene og bretter dem til side.

Hun senker seg ned og jeg kjenner de våte myke leppene gli over munnen min. Jeg åpner og stikker tunga mi trett opp i hullet hennes og hun stønner å jaaaaaaaaaaaaa gutten min sug mamma slikk mamma. Saftene fra fitta hennes renne ned i munnen ming og jeg synes det smaker deilig. Hun bretter ut leppene og setter seg tungt ned på fjeset mitt så fitta dekker nesten hele fjeset.

Plulselig rister det i hele mamma og hun spruter ut av fitta si og roper jeg kommer jeg kommer. Jeg er kliss våt i håret og bader i fittesaft mens mamma stønner og faller av meg med fitta vid åpen og sildrene. Oh det er det beste jeg har kjent på mange år sier hun når hun får pusten tilbake Du er den beste fitteslikker jeg har hatt sier hun og gir meg et langt tungekyss for å smake sine egne safter.

Nå får vi dusje og ta på oss noe før Stine kommer hjem sier hun og skrur op dusjen. Hun vasker megog seg selv over det hele før vi tørker oss og tar på badekåpe. Senere gogutten min sier hun så skal du få pule mamma med pikken din i mammafitta. Forts følger Se historier skrevet af corpus Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier.

Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Konsulenten "Jeg grep rundt pikken hans. Shoppingturen "At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd.

Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Hyttetur "mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet. Fuktproblem "De stønnet i kor idét hun økte tempoet litt og sugde seg hardere fast. Kassaoppgjøret "Det var tydelig at han likte behandlingen både på lyder og kroppsspråket. Hyttetur med ny vri "Pikken til Håkon, som nå også var knallhard, lå oppover ryggen til Einar og pulserte kraftig.

En første gang for så mangt "Det var så trangt, men deilig. Kassaoppgjøret "Hun kunne se at pikken hans pulserte under buksestoffet idet han begynte å slikke i seg saftene hennes og lot tungen gli i mellom og rundt de Rock you like a hurricane "Han satte opp tempoet og kjørte pikken sin helt inn i hvert støt så det klasket høyt i hele stua.

Første møte "Kari gjengjeldte nytelsen, ved å forsiktig stryke over kroppen til Ida, aldri hadde hun tatt på en kvinnekropp før. Sexgudinnen fra tallet "Hun slikket på to av fingrene sine før hun beveget hånden sin sakte opp bak ballene mine. Hyttenaboene del 1 "Den vokste seg raskt stor, det var ikke den største pikken hun hadde hatt i munnen, men det var ikke langt unna.

Min kone og en fremmed "Jeg ser for meg hva som vil skje. Stemor med på leken "Jeg hjalp henne med å ta av kjolen og kuken banket mot rumpen hennes når hun presset seg bakover. Bare en røyk "Han stopper opp, og sier jeg skal snu meg.. Send oss din egen erotiske novelle Tittel.

Hun fortet seg å ta håndkleet rundt seg og løp for å åpne. Han måtte være tidlig ute, for hun pleide ikke å bruke så altfor lang tid i dusjen. Litt av et førsteinntrykk han ville få av henne nå. Hun bestemte seg for å bare ta sjansen og håpe på det beste. Han kikket på henne fra topp til tå, hun var pen. Kroppen hadde timeglass form og hun lignet en supermodell. Han merket at han var litt nervøs, dette hadde han ikke gjort før. Før han merket ordet av det var hun borte hos han, han kjente håret hennes nedover brystet og magen.

Han tok seg selv i å undre på hvordan hun så ut.. Det var grått og trist ute. Familien hadde dratt på besøk til tanter og onkler og Linn hadde blitt igjen hjemme. Det var aldri noe gøy å dra på familiemiddag, det vanlige tomsnakket liksom. Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Dette hadd mannen min prøvd før, men da ble han avvist.

Pungen klasket i haka hver gang den var helt inne i munnen. Hun lot en finger gli fra ballene og mot rumpehullet hans Så nytt og sexy. Jeg begynte å jukke forsiktig frem og tilbake. Du skal gi deg hen til en annen. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg.

Herregud så deilig, stønnet hun. Steller meg med rumpa mot han, mens jeg lener meg på setet i bilen Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Sikt på klitten min sier hun og jeg treffer den med en stor sprut Det ser ut som den vokser enda litt når den blir truffet og mamma roper ut åååååååååå gutten min det er så godt tiss litt på puppene og i munn min også sier hun og åpner munnen for å ta en stråle inn. Hun drikker og svelger mitt varme tiss som det skulle være vin.

Ohhh ohh det var så godt sier hun og reiser seg på kne for å sutte av min nå halvstive pikk de siste dråper.

Så reiser hun seg og gir meg et langt tungekyss så jeg kjenner smaken av mitt tiss og hennes våte myke munn. Vil du hjelpe mamma til orgasme gutten min sier hun.

Jeg hadde aldri trodd at mamma ville bruke sånne ord, men hun var helt blank i øynene og tydelig kjempekåt. Legg deg på badegulvet sier mamma så skrever hun over meg så jeg ser rett opp i musa hennes. Se nå så skal mamma brette fitteleppene sine til side så får du se det store våte hullet som du kom ut av når du ble født sier hun og tar tak i de fete leppene og bretter dem til side. Hun senker seg ned og jeg kjenner de våte myke leppene gli over munnen min.

Jeg åpner og stikker tunga mi trett opp i hullet hennes og hun stønner å jaaaaaaaaaaaaa gutten min sug mamma slikk mamma. Saftene fra fitta hennes renne ned i munnen ming og jeg synes det smaker deilig. Hun bretter ut leppene og setter seg tungt ned på fjeset mitt så fitta dekker nesten hele fjeset.

Plulselig rister det i hele mamma og hun spruter ut av fitta si og roper jeg kommer jeg kommer. Jeg er kliss våt i håret og bader i fittesaft mens mamma stønner og faller av meg med fitta vid åpen og sildrene.

Oh det er det beste jeg har kjent på mange år sier hun når hun får pusten tilbake Du er den beste fitteslikker jeg har hatt sier hun og gir meg et langt tungekyss for å smake sine egne safter. Nå får vi dusje og ta på oss noe før Stine kommer hjem sier hun og skrur op dusjen. Hun vasker megog seg selv over det hele før vi tørker oss og tar på badekåpe.

Senere gogutten min sier hun så skal du få pule mamma med pikken din i mammafitta. Forts følger Se historier skrevet af corpus Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier.

Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse.

Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

Udvalgte historier Læst af bruger. Hvad har man venn Inez´ far Altid klar: Våd og vild indv.. Få 5 Gratis Pornofilm Astrid 1. På Camping med F.. Sex i familien - Nær relation Udskriv denne historie Historie id: Grammatik - Hvordan var historien komma, punktum, sætningsopbygning, afsnit? Grammatik - og stemmer Nuværende gennemsnit: Stemmefordeling Registrerede brugere Anonyme brugere 5 stjerner.

Måtte ronke pikken noen sprut. Jeg måtte runke fitta mi. Jeg måtte gni fitta mi, del jeg fikk en herlig orgasme.

: Erotik historier familie sex noveller

Erotik historier familie sex noveller Her ber hun meg å stå mens hun legger seg mellom bena mine med musa trett i været. Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Var det godt gutten min sier hun og jeg bare stønner Jaaaaa.!! Tiss i fitta mi sier hun mens hun bretter de store leppene sine til siden så tappen hennes står rett ut. Senere gogutten min sier hun så sex sop barberte underliv bilder du få pule mamma med pikken din i mammafitta.
Erotik historier familie sex noveller 305
Ikea rammemadrass test massasje stavanger sentrum Hun fortet seg å ta håndkleet rundt seg og løp for å åpne. Vi var godt i tennårene, men hadde det gøy som om vi fortsatt var [ Min eldre halvsøster voldtok meg — Lesbisk voldtekt Sann historie om lesbisk voldtekt i dusjen Jeg var 19 år da jeg forstod av jeg var egentlig bifil. Eg var nå utdanna konditor. Jeg bare nikker til svar. Jeg pleide å hjelpe [

Erotik historier familie sex noveller -

Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Ja sier mor men har du også noen som er enda mer lett tilgjenglig. Weekendtur skrevet av Geir Gruppesex. Hun vasker megog seg selv over det hele før vi tørker oss og tar på badekåpe. Vi er først med det nyeste innen sexleketøy fra Fun Factory, Lelo, Nexus, Fleshlight, tantus, cloneboy, rock chic, tongue joy og vixen, bare for å nevne noen. Det var aldri noe gøy å dra på familiemiddag, det vanlige tomsnakket liksom. Han tok seg selv i å undre på hvordan hun så ut. Her ber hun meg å stå mens hun legger seg mellom bena mine med musa trett i været. Skriv eller lim inn din novelle. Jeg har stadig ståpikk og trenger snart å få runket den av litt. Så nytt og sexy. erotik historier familie sex noveller

0 Replies to “Erotik historier familie sex noveller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *