P stav blødninger utendørs sex

p stav blødninger utendørs sex

Men syns loette p-piller er bedre da. De ulike typene har forskjellige varianter av hormoner i seg slik at man ofte finner et annet som ikke gir de samme plagene. Hilsen E og N: Hvis ikke skal man alltid bruke kondom i syv dager etter innsetting ettersom man ikke er beskyttet mot graviditet. Hvis ikke er man ikke beskyttet mot graviditet. Betyr dette at staven ikke fungerer og burde jeg vurdere ett annet prevensjon? Du er beskyttet mot graviditet selv om du har annerledes, mer eller ingen menstruasjon.

Det er veldig irriterende. Hvis problemet fortsetter kan vi anbefale hormonspiralen Mirena. Eller kan jeg faktisk vente? Du har hatt uflaks dessverre. Du trenger ingen "renseperiode" etter prevensjon. Med vennlig hilsen Kine.

Kanskje du kan bytte fastlege til en som er i byen du bor i? Hei til dere som vurderer p-stav! Jeg satte inn p-stav 5 juni Hva kan det skylldes? Til tider er det nesten helt svart.. I tillegg kan du vurdere p-plaster og p-ring. Det kan bli nesten helt svart slik som du beskriver. Jeg fikk satt inn pstav 4. Var hos gynekolog Noen utsikter til at dette kanskje kan slutte snart??

Ta kontakt med behandlende lege for mer info som gjelder akkurat deg. Jeg satte inn p-stav semptember og har ikke hatt noen bivirkninger. Hvis dette fortsetter og du bekymrer deg, ville jeg tatt en tur til legen. Hei, Jente 24 her. Hvis du er ute etter langtidsvirkende prevensjonsmidler, er hormonspiral et fint alternativ.

Jeg vet ikke om p-staven er grunnen, men vil gjerne vite om det er en mulighet grunnet hormoner??? Det trenger ikke bety at det er en sammenheng mellom en hudsykdom og p-stav, men vi kan ikke vite dette sikkert.

Lykke til, Hilsen Underlivet. Hei, jeg satt in P-stav i sommer. Håper på spire i Jeg sliter med akkurat det samme som deg! Jeg tok ut p-stav 4. Februar og har prøvd å få barn etter det, uten lykke. Jeg har hatt regelmessig mens og i tillegg har jeg hatt eggløsning. Går hele tiden å tenker på om "har jeg blitt gravid nå da" Men så kommer mensen igjen, og jeg har tatt et par tester som viser negativt. Så begynner å bli litt nervøs, kanskje samboeren min og jeg ikke kan bli gravide?

Kan hende vi ikke har scoret helt på eggløsningsdagen da, men nå har jeg regnet ut neste eggløsning så da skal vi være klare! Ikke noe særlig å gå rundt å bekymre seg for at man ikke kan bli gravid.

Hvordan går det med deg nå? Syntes det er kjekt å lese og følge med på andre som også prøver ;- Tok forresten ut p-staven pga samme grunn som deg! Blødde hele tiden, mange kviser, kvalm og uggen og i tillegg var humøret mitt helt på tur. Jeg var et skikkelig hormontroll. Og det værste var at jeg visste om at jeg var sur pga staven, ble jo helt tullerusk!

Deilig å ha kontroll på mensen og slippe den urene huden og i tillegg ikke være så deprimert. Last edited by Mabamos ; , Jeg har akkurat tatt ut p-stav jeg også. Tok dennut 25 april men jeg var så heldig å hadde ingen plager med den i det hele tatt. P-pillen, som kom på markedet i , gir for mange mindre smerter og blødninger ved menstruasjon.

Bruker du prevensjonsmiddelet over lang tid, har du reduserert sjanse for eggstokkreft og livmorhulekreft. Den preventive effekten av p-piller er at den fjerner eggløsningen ved hjelp av hormoner. På den annen side fører pillen til økt risiko for blodpropp, og det er en viss økning i tilfeller hjerte- og karsykdommer hos eldre kvinner som bruker p-pillen.

Fem døde av p-piller. Noen får redusert sexlyst når de går på pillen, og noen opplever bivirkninger som kvalme og tørre slimhinner. Men p-pillen en sikker prevensjon, noe som er bra for de som absolutt ikke ønsker å bli gravid. Minipillen er litt mindre sikker enn den vanlige p-pillen, fordi den bare inneholder hormonet gestagen.

Minipillen har også svært liten hormonell påvirkning. De fleste kan bruke denne pillen, siden den knapt har bivirkninger i form av blodtrykksendring og forskjellige sykdommer. I sjeldne tilfeller kan pillen føre til svangerskap utenfor livmoren.

Det er også viktig å vite at du må ta pillen til fast tid på døgnet, for at den skal ha best virkning. P-sprøyten hindrer produksjon av hormoner i eggstokkene, og dermed uteblir eggløsningen. Settes hver tredje måned av en lege. I tremånedersperioden som sprøyta virker, har du normalt ingen eggløsning eller blødninger. Og for de som sliter med å huske å ta p-pillen daglig, er p-sprøyten et godt alternativ.

Den hindrer produksjon av hormoner i eggstokkene, og dermed uteblir eggløsningen. Det negative med p-sprøyten er at du etter en periode med uregelmessige blødninger, kan miste menstruasjonen helt.

Det indikerer lavt østrogen i blodet, og kan ha negativ effekt på beinbygning og skjelett. Av den grunn anbefales ikke sprøyten til unge under 18 år. Det kan også ta lang tid før mensen kommer tilbake etter at du har sluttet med sprøyten, og det kan være en ulempe for de som ønsker å bli gravide fort. P-ringen sitter på plass i tre uker av gangen og du slipper å huske den på sammen måten som p-pillene.

Men det er en forholdsvis dyr prevensjonstype og koster flere hundre kroner stykke. P-ringen skal sitte inni deg og noen er redd for at partneren skal kjenne ringen - og synes det er ubehagelig. Den kan også gi de samme bivrikningene som p-piller. Sjekk din sex-iq her. Denne prevensjonstypen inneholder ikke østrogen, men har derimot litt mer gestagen enn andre p-piller. Den skal være like sikker som vanlige p-piller.

De østrogenfrie p-pillene gir økt sjanse for uregelmessige blødninger, og dette kan være negativt for noen. Hvis du ikke liker å ha sex når du blør, og du får forlenget menstruasjon eller uregelmessig blødning av pillen, kan denne prevensjonstypen bety mindre sex.

Mange kvinner velger denne fordi de er redd for blodpropp fra østrogen. Men har du hatt blodpropp, kan du ikke bruke dette produktet. Da bør du ikke bruke hormonpreparater i det hele tatt, bortsett fra hormonspiral.

Avgir en liten mengde hormoner hver dag til livmorhulen. Hormonene lager et tykt slim i livmorhalsen, som gjør det vanskelig å trenge gjennom for sædceller.

p stav blødninger utendørs sex

0 Replies to “P stav blødninger utendørs sex”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *