Homofile noveller menn i dameklær

homofile noveller menn i dameklær

Det hadde jeg aldri hørt om før. Klespoker er jo så sin sak det hadde jeg heller aldri forsøkt , men klesbiljard? Men jeg må innrømme at selv om jeg aldri hadde hatt noe sex med gutter, var det en opphissende tanke og jeg kjente jeg ble litt fuktig i underbuksa. OK sa jeg, vi forsøker! Og dermed spilte vi i vei, begge to kanskje enda forsiktigere og mer nøyaktig enn vi pleide, for nå var det store ting på spill! Strømpene gikk først, så genser og skjorte og bukse, og plutselig sto vi der i underbuksa begge to.

Nå tar vi en pause, sa jeg, jeg vil ha en røyk før vi går videre. OK, sa Bjørn, jeg vil også ha en. Så viste det seg da at han hadde trent litt i smug og åpenbart hadde planlagt hele dette stuntet i god tid.

Så vi satte oss ned i sofaen og røykte og drakk cola, før vi gikk til den avgjørende omgangen. Hvem sin underbukse skulle først falle? Det ble min som falt først. Og da demonterte jeg like gjerne Bjørns underbukse med det samme ved hjelp av et kjapt utfall. Virket ikke som han hadde noe imot det.

Og der sto vi med hvert vårt lem pekende ut i lufta. Bjørn hadde forberedt seg godt, nå fant han frem dongerien sin og trakk opp kondomer og vaselin fra den ene lomma og plasserte disse triumferende på bordet. Jeg vant, sa han, så jeg velger først!

Jeg var etter hvert blitt så kåt at jeg sa ja til alt, og på hans «ordre» slang jeg meg ned i sofaen mens han sto ved siden og ble sugd av meg. Men han ble så matt i knea da han kom at han ramlet rett oppå meg. Da han kom seg til hektene igjen var det min tur til å bli sugd. Så da lå jeg der på ryggen med pikken Det er sjelden jeg er i kontakt med menn rent seksuelt. Er liksom godt gift og får det jeg trenger hjemme, men likevel er det noe udefinerbart som sniker seg inn på meg fra tid til annen.

Dette «tid til annen» skjedde her en sen kveldstime på det lokale treningssenteret for noen uker siden. For en gangs skyld droppet jeg løping og sykling og tok en meg en runde blant vektapparatene som det var rikelig av. Vanligvis er det nok av mannfolk rundt disse, men denne sene kveldstimen var det bare meg og et par andre der. En eldre kar som aldersmessig kunne vært faren min og en langt yngre kar, kanskje rundt ti år yngre enn meg selv.

Sistnevnte hadde en flott trent kropp, og ei ryggtavle som hvilken som helst gresk gud hadde nikket anerkjennende til.

Jeg hadde lagt merke til ham tidligere, både når han pumpet jern så armene bulet og også noen ganger i dusjen når han vasket seg bedagelig etter ei hard treningsøkt. Jeg husket at jeg hadde slitt med å ta skråblikket fra hans flotte kropp og ikke minst hans lange lem som han hang tungt mellom lårene hans.

Og ikke minst da han bøyde seg for å vaske føttene og jeg fikk et herlig blikk av de tunge ballene hans som kunne sette tankene i gang om både virilitet og styrke i parringsakten. Jeg ble stående vedvektbenken ved siden av hans egen og hørte han pustet tungt mens han slet med å gjennomføre de to, tre siste benkpressene.

Jeg beveget meg automatisk bak benken hans for å sikre at han ikke kom i klem om kreftene ikke strakk til. Med et tungt stønn fikk han presset den siste stanga opp og hev etter pusten. Jeg gikk mot et apparat for å ta noen armløft og kjente blikket hans i ryggen. Etter å ha dratt meg opp etter armene en ti, tolv ganger, var det bom stopp. Da hørte jeg stemmen hans samtidig som hendene hans la seg rundt hoftene mine.

Jeg kjente de sterke nevene hans rundt hoftebena mine og overraskende nok var det både godt og spennende oppe i anstrengelsen. Etter å ha tatt noen ekstra løft, slapp jeg taket i stanga. Jeg trodde jeg skulle dumpet rett i gulvet, men de sterke armene hans tok i mot å dempet nedslaget mot gulvet.

Han ble liksom stående bak meg og holde ekstra lenge i hoftene mine, før han sakte slapp taket og avsluttet med en markert streif over rumpeballene mine. Denne  historien hendte for noen år siden  da jeg jobbet som engelsk lærer i Thailand. Jeg hadde nettop blitt dumpet av min kjæreste da hun fant seg en ny mann  , da jeg var litt lei av min tilværelse i Norge tok jeg meg en ferie tur til Thailand.

Da jeg var på stranden en dag kom jeg over en annonse om et kurs i å lære bort engelsk til Thai unger. Etter endt kurs dro jeg til Bangkok og fikk meg en jobb i en skole. Der var det en annen lærer fra Amerika New York , vi ble øyeblikkelig gode venner vi hengte ut i helger vi hadde samme humor alt klaffet. Vi ble gode kompiser. Han var ca cm høy blondt hår tynn og alltid et smil på lur , hans navn var Blake.

Han var veldig kjekk damene syntest han var veldig kjekk. Han var en tiltrekkende kar ikke det at jeg tenner på menn , jeg har alltid foretrukket kvinner og syntest det er best.

Det var sånt vi syntest var spennende å prøve menst vi så på pornofilmer. Når vi ble litt eldre mistet jeh kontaktet med disse guttene som jeg experimenterte med da de syntest hele greien var flaut og vi nevnte det aldri til noen. Men tilbake til mine år i Thailand jeg jobbet der i ca 4 år før jeg dro tilbake til Norge , Blake bodde sammen med sin kjæreste i et stort hus med badebasseng i Bangkok.

Så hengte ut sammen der titt og ofte , etter  å ha jobbet ca 1 års tid sammen bestemte vi oss for og feire nyttårsaften sammen og da dro vi til en bar sammen. Der møtte en dame som er i dag min kone. Etter en stund flyttet jeg til der min nye kjæreste bodde og jeg mistet litt kontakten med Blake da dette var litt langt vekke fra der han bodde. En dag fikk jeg en melding fra Blake på tlf , der sto det har du lyst og komme over til meg drikke noen øl og henge ut jeg drar snart tilbake til USA og min kjæreste blir med.

Da dette var litt langt vekke fra der jeg bodde spurte jeg om det var greit om jeg overnattet det sa han var greit. Min kjæreste hadde ikke lyst å bli med så det ble bare meg. Da jeg kom dit hadde han øl ,whisky og pizza klart , men jeg så ikke hans kjæreste da jeg spurte hvor hun var sa han at hun ville være litt med sine venninner før de dro og hun kom til og overnatte hos en venninne.

Så vi startet og drikke og spise , etterpå slapper vi litt av og snakket om gammelt. Blake henter en badeshorts Sommeren for 3 år siden, Skjedde det for første gang noe jeg da ble fullstendig satt ut over, Men som ikke skulle være den første og heller ikke den siste av denne typen hendelser.

Det var i begynnelsen av juni, Da jeg ble kontaktet av en på facebook. Han var en venn av en i min familie, Som jeg har hatt et trøblete forhold til. En relativt kjekk nordlending, la oss kalle han Lars. Han spurte hvordan det gikk med denne andre personen, og jeg svarte at det hadde jeg ingen kjennskap til. Etter hvert som vi kom mer i snakk så lurte han på om han kunne komme og ta et par øl.

Øl glad som jeg er, Så sa jeg ja. Tenkte det var hyggelig og kanskje få en ny kompis, Da jeg ikke har hatt så mange av dem. Dette ble en av flere ganger de 3 neste ukene han kom og drakk øl hos meg. Vi dro på grill turer og snakket om alt og ingenting. Han var en typisk gutte-gutt. Den siste gangen han var hos meg, Før han skulle oppover igjen til nord var da en situasjon eskalerte på måter jeg absolutt ikke var forberedt på. Det hadde blitt ganske mange øl, Vi hadde igjen vært ute og grillet, men satt nå inne i min leilighet.

Han satt i 2 seteren, Jeg i 3 seteren. Plutselig begynte han og bli sentimental og begynte og prate om at det var slutt med eks dama hans, og at det hadde vært en masse problemer i forholdet. Han tok til tårene. Som alltid når det er ser på som tøffe, maskuline menn blir sentimentale på denne måten, Blir jeg veldig ukomfortabel og vet ikke helt hvordan jeg skal takle situasjonen.

Før jeg visste ordet av det, hadde han satt seg ved siden av meg, Og jeg la en arm kameratslig over skuldrene hans og sa at det kom nok til og ordne seg. Han stoppet helt opp, Og kikket meg rett inn i øynene. Det ble så stille at jeg tror nesten man kunne hørt en knappenål falle. Han løftet den ene armen og tok tak under haken min og dro meg mot han. Og vi begynte og kline. Hjertet mitt hamret så det kjentes ut som det skulle slå ut av brystet mitt. Han begynte og ta meg på lårene, og den ene hånden hans gikk innenfor skjorten min og kjærtegnet meg overalt.

Hele tiden mens dette skjedde, raste tankene mine. Hva er det jeg gjør? Hva skal jeg gjøre? Hva kommer han til og tenke i morgen?. Men dette fortsatte og snart lå vi på sofaen, Han over meg. Fortsatt med klær på. Jeg gned han i mellom beina og kjente fort at det var ikke helt vondt for han akkurat. Dette holdt på en god stund helt til han hvisket inn i øret mitt med den grove dialekten sin «Vi skal ikke ta dette inn på soverommet?

Jeg var sendt på seminar av arbeidsgiveren min, den gangen denne historien skjedde. I og med at jeg var under opplæring innen en del av IT-bransjen, var det var en del kurser og seminarer som måtte til for å komme opp på ønsket faglig nivå. Slike seminarer har en evne til å føre med seg litt festing også, og denne gangen ble ikke noe unntak.

Seminaret denne gang var lagt til København, og det var et helt greit hotell vi bodde og jobbet på. Deltakerne var en brukbar miks av begge kjønn, med en liten overvekt av menn. Vi var to stykker fra mitt firma som deltok på seminaret.

Foruten meg selv var det Terje, en flott kar på 32 år, som deltok, og han skulle jeg etter hvert få mye kontakt med under seminaret. Torsdagskvelden kom, og det skulle være en liten fest og god middag for å markere slutten på fire intensive dager.

Stemningen var god, og vi samlet oss i baren for noen øl før middagen. Gutta flokket seg sammen med de pyntede damene i flokken, og som heller ikke la skjul på at de nå ville ha litt fest og moro. Både Terje og jeg prøvde å henge oss på dem, og fikk etter hvert litt kontakt med ei søt mørk jente som het Malin. Øynene hennes lekte og lokket, og begge trodde vel kanskje at det skulle bli noe på en av oss den kvelden sammen med søte Malin.

Under middagen ble stemningen høyere, men Malin ble bare dårlig. For mye vin og øl, og hun takket for seg med en slapp klem og et — Vi sees i morgen gutter, før hun forsvant opp på rommet. Men vi gutta ville ikke slutte å feste, og ble sittende ut over sene kvelden. Etter hvert ble det dannet noen par som trakk seg tilbake, mens resten av festen døde ut av seg selv.

Terje og jeg var de eneste som satt igjen og bestemte oss for en runde til før vi avsluttet. Jeg dro på det, men bestemte meg for å bli med. Vel oppe på rommet, robbet Terje minibaren, svippet ut av klærne og inn i slåbrokken. Kunne tenkt meg en fest og mer med henne, la jeg til. Terje nikket samtykkende, og jeg så han begynte å bli bra brisen.

Over skjermen rullet det flotte damer og pikker i full ereksjon, og vi ble en god stund sittende å nippe til ølet og kommentere damene og pikkene. Min hemmelige partner og sexvenn, Henrik, hadde akkurat kommet hjem etter å ha vært borte noen dager.

Han var ekstremt kåt og nærmest kastet seg over meg. Jeg var på jobb og vi tumlet inn på lageret bak i bilverkstedet jeg drev slik at vi kunne være ute av syne for eventuelle kunder. Henrik sugde seg fast på munnen min og hendene hans strøk febrilsk rundt på meg. Jeg fikk løsnet på beltet hans og lirket ut den stive kukken hans. Den var helt våt på tuppen og jeg smurte fuktigheten nedover staken med hånda.

Han stønnet og sa hest at måtte ha utløsning raskt for ikke å bli helt gal. Jeg runket han sakte og akkurat da jeg skulle til å gape over pikken hans ble lagerdøren slått opp og den årige gutten fra nabohuset nede i gata buste inn.

Tipper han holder munn hvis jeg truer med å nekte han adgang hit», sa jeg. Vi reiste hjem til meg og det gikk ikke lenge før jeg forhindret Henrik fra å bli gal. Det gikk noen dager før jeg så nabogutten igjen. Jeg holdt på under en bil da han litt forsiktig ropte «Hallo? Han var litt flau, men lurte på om det var greit at han kunne fikse noe på en ATV han akkurat hadde kjøpt seg.

Jeg sa det var greit hvis han bare ryddet og gjorde rent etter seg. Han ble sprut rød. Verkstedet mitt var på et lite sted på sørlandet og sex var ikke noe tema mellom heterofile engang. Han var en ganske liten kar, kanskje rundt cm, og ikke spesielt kraftig.

Heller litt spinkel, men det tok han igjen i oppførsel. Han drev med alt av motoriserte kjøretøyer som lager støy og brydde seg lite om bli tilsnakket. Han bare holdt på som før og markerte seg dermed mer enn nok.

Det irriterte meg grenseløst å ha denne støyen rundt veggene til stadighet og jeg satte snart opp noen planker ved hjørnet av verkstedet slik at han ikke lenger kom frem over min tomt. Jeg så ikke noe mer til han før om kvelden, — etter at det var blitt mørkt. Jeg har en annonse på nettet hvor jeg tilbyr massasje hjemme hos den som måtte ønske det…har en bærbar benk og god massasjeolje.

Ofte får jeg spørsmål om noe ekstra, noe jeg sjelden går med på. Men ved et par anledninger har jeg gjort det, og da bare til kvinner. Derimot sist gang jeg aksepterte en slik handling var det hos en mann i 40 årene, han var godt trent og solbrun over det hele. Før spørsmålet dukket opp lå han på magen, og jeg begynte å massere fra nakken og ned…smurte godt inn med olje…tok lange strøk over ryggen hans.

Mens jeg masserte setemusklene hørte jeg at han stønnet…og at pusten hans ble raskere. Han sa han hadde vondt i lysken…og lurte på om jeg kunne massere han der. Jeg måtte jo da nødvendigvis dytte pungen hans til siden…og masserte han forsiktig i lysken. Selv hadde jeg ingen sexuelle hensikter med min handling.

Det er nemlig like naturlig at gutter kan gå i kjole og såkalte "jenteklær", selv om det ikke så vanlig. Det er faktisk nedfelt i menneskerettighetene våre at vi mennesker skal få være oss selv på den måten som kjennes riktig ut for oss! Det er jo litt rart å tenke på at dersom du hadde vært en jente som ønsket å kle deg i tradisjonelle "gutteklær", så tipper jeg ikke at dette hadde blitt noe tema i det hele tatt.

Det er nemlig slik at jenter har større frihet til å kle seg "guttete" enn hva gutter har til å kle seg "jentete". Vi har faktisk et begrep som heter "guttejente" men ikke noe som heter "jentegutt". Selv om det er de samme reglene som gjelder for å kle seg som en vil, uansett hvilket kjønn man tilfeldigvis har fått tildelt ved fødsel, så er dessverre ikke samfunnet vårt helt i stand til å forstå dette.

Siden normene og "reglene" rundt dette fremdeles er litt gammeldagse trenger vi derfor å få ny kunnskap. Jeg vil derfor anbefale deg å lese en brosjyre som handler litt om temaet, skrevet av Skeiv Ungdom. Den heter "mannen, kvinnen og meg". Her kan du finne støtte til å være deg selv.

Fordi det kan være litt utfordrende å stå alene i å bryte kjønnsnormene, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med andre som har erfaring med dette. Du kan også kontakte Ungdomstelefonen for flere innspill. Legger ved en artikkel du kan se på. Håper dette ga mening, ønsker deg masse lykke til med å ta plass som deg selv! Helsesøster og s pesialist i sexologisk rådgivning - NACS.

Har du spørsmål om kjønn, seksualitet eller identitet? Ringer du Ungdomstelefonen på 00 møter du unge voksne som kan hjelpe deg med spørsmål om seksualitet, legning og identitet.

Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om kjønnsidentitet. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Er en gutt som elsker å gå med skjørt og kjole, er dette normalt?

homofile noveller menn i dameklær Til tross for at jeg var en mye kraftigere mann enn ham, var det han som bestemte nå og like etterpå kjente jeg pikken i hullet mitt. Jeg var fremdeles sprengkåt, og nå hadde jeg lyst å få kukken hans i rumpa mi. Jeg spredte bena og ville at han skulle komme godt til. Jeg spurte ham om det samme. Jeg tenkte det hadde vært deilig å bli sugd, men jeg var så kåt at nå ville jeg knule.

Homofile noveller menn i dameklær -

Vel oppe igjen var vi igang med pornoen igjen, og jeg var veldig lysten på å suge ham mer. Men mest av erotisk noveller eskorte halden tenkte jeg på hvordan jeg skulle bortforklare de store sædflekkene på den røde snekkerbuksa mi. Jeg gikk rundt i den røde russesnekkerbuksa mi, med lua på snei og ei lunken pils i hånden. Gjennom disse historiene vil forskere, journalister, skeive organisasjoner og allmennhet i dag og i fremtiden kunne forstå hva skeive liv og levekår i vår tid kan handle om.

Men tørr ikke å si det. Jeg har veldig lyst til å gå med det på Føler meg mer konfertabel å gå med det enn dress. Når jeg ser de andre jentene som går i klassen eller skolen min har på kjoler, får jeg også lyst til å prøve den.

Jeg søker på nettet og ser etter de kjolene de hadde, eller noen andre jeg synes var fine. Jeg vurder sykt om jeg skal kjøpe det, eller i hvertfall prøve det. Er det normalt at jeg liker å gå med dette?

Og hvor kan jeg få prøvd det? Når det gjelder spørsmålet ditt om det er normalt at en gutt liker å gå i kjole, så er det nok ikke det. Dette fordi normalen blir regnet ut ifra det som flertallet av oss gjør. Likevel tenker jeg ikke at dette er så viktig å ha fokus på, nettopp fordi det ikke er slik at flertallet har noen fasit på hva som er riktig å gjøre. Det er nemlig like naturlig at gutter kan gå i kjole og såkalte "jenteklær", selv om det ikke så vanlig.

Det er faktisk nedfelt i menneskerettighetene våre at vi mennesker skal få være oss selv på den måten som kjennes riktig ut for oss! Det er jo litt rart å tenke på at dersom du hadde vært en jente som ønsket å kle deg i tradisjonelle "gutteklær", så tipper jeg ikke at dette hadde blitt noe tema i det hele tatt.

Det er nemlig slik at jenter har større frihet til å kle seg "guttete" enn hva gutter har til å kle seg "jentete". Vi har faktisk et begrep som heter "guttejente" men ikke noe som heter "jentegutt". Selv om det er de samme reglene som gjelder for å kle seg som en vil, uansett hvilket kjønn man tilfeldigvis har fått tildelt ved fødsel, så er dessverre ikke samfunnet vårt helt i stand til å forstå dette.

Siden normene og "reglene" rundt dette fremdeles er litt gammeldagse trenger vi derfor å få ny kunnskap. Jeg vil derfor anbefale deg å lese en brosjyre som handler litt om temaet, skrevet av Skeiv Ungdom. Den heter "mannen, kvinnen og meg". Jeg gikk hjem, tok en lang og god dusj og fortet meg tilbake med en flaske cava i en pose. Jeg tenkte det kanskje passet ubeleilig og spurte om jeg skulle gå jeg også, men Hans sa at det ville være synd. Så jeg gikk inn.

Vi satte oss i stua, han i en stol og jeg i sofaen og skåte i de to glassene som Hans hadde funnet fram.

Det var en pen leilighet og vi snakket om løst og fast. Han spurte meg hvorfor jeg feiret julen på Bymisjonen, og jeg fortalte ham at jeg var skilt, at mine foreldre var hos min bror østpå, mine barn var hos sin mor og dermed var jeg alene og syntes at det var en fin måte å gjøre noe godt og samtdig ta del i et fellesskap.

Jeg spurte ham om det samme. Jeg er homofil, har du ikke skjønt det? Måtte jo innrømme at jeg hadde hatt en mistanke, men at det aldri var lett å vite med sånt. Han hadde hodet litt å skakke og smilte pent. Han var veldig søt der han satt.

Jeg så på ham, etter en reaksjon. Jeg så på ham. Jeg tenkte meg om en stund. Hva mener du med det? Hadde jeg sagt A så var det bare å si B, så jeg rakk pusten dypt og serverte det i en lang setning. Jeg stoppet liksom opp, hadde ikke så mye mer å komme med og visste ikke hva mer han forventet heller.

Likte du det ikke? Hans så på meg. Nå begynte jeg å bli usikker, hvor mye skulle jeg egentlig innrømme for ham, jeg kjente ham jo ikke. Jeg visste ikke hvor dette bar, men alle disse innrømmelsene hadde gjort meg varm i ansiktet og en smule nervøs og nå ville Hans at jeg skulle fortelle om første gangen.

Jeg var kåt og gjorde det. Han sprutet oppover sin egen mage og utover hånden min. Slik fortsatte det en stund. Vi leste porno sammen og runket hverandre. Det var en utrolig deilig følelse første gangen jeg fikk orgasme etter at Jan hade runket meg. Hadde aldri kjent noe så deilig. Så en helg skulle mine foreldre reise bort med et vennepar, broderen var å fotball i Danmark og jeg skulle være alene hjemme hele helgen. Jan skulle overnatte fra lørdag til søndag og han troppet opp tidlig lørdag med mye brus, chips og pornoblader.

Vi koste oss med maten og drikken og leste pornonoveller og så på bilder. Så foreslo Jan at vi skulle kle oss naken og like etterpå satt vi og runket hverandre, mens vi leste blader. Jeg vet ikke hva det var for et innfall jeg fikk, men plutselig la jeg fra meg bladet, snudde meg mot Jan og begynte å suge ham.

Det var en utrolig deilig følelse å ha pikken hans i munnen. Den luktet nydelig, smakte nydelig og føltes så hard og myk og varm på en og samme tid.

Jeg hadde ingen teknikk, men beveget hodet opp og ned og elsket det. Ikke lenge etterpå stønnet Jan og så pumpet han sæden inn i munnen min.

Jeg husker at jeg syntes det var deilig å få den varme væsken inn i munnen og at konsistensen var deilig, og jeg svelget alt sammen. Like etterpå sugde han meg til orgasme. Vi smilte lurt til hverandre og gikk en tur til sjøen for å bade. Vel oppe igjen var vi igang med pornoen igjen, og jeg var veldig lysten på å suge ham mer. Jeg spurte ham om jeg kunne få lov, men Jan sa at han ville knulle meg. Så jeg stlte meg på alle fire og Jan presset seg inn.

Det gjorde veldig vondt, og vi måtte avbryte. Jan smurte rumpen min inn med dette og han stakk også en finger inn i rumpen min og jeg syntes det var deilig og ikke noe vondt lenger.

Da han like etterpå trengte inn var det en rar og deilig følelse og jeg tror ikke han tok mer enn fem-seks tak før han sprutet inne i rumpen min. Etterpå ville jeg knulle ham, men jeg fikk ikke lov. Ikke da, for han ville suge meg en gang til. Den kvelden og natten gjorde vi det meste med hverandre.

De neste månedene den sommeren brukte vi enhver anledning til å stikke oss bort, og når vi hadde anledning så hadde vi sex sammen. Men så kom høsten, vi begynte på forskjellige skoler, fikk nye venner, fikk jentekjærester og etterhvert var dette mellom oss bare en godt bevart hemmelighet. Hans så på meg med store øyne. Hans hentet øl i kjøleskapet og kom inn igjen. Han gav meg ølet og ble stående ved sofaen og se på meg. Han så på meg, og jeg følte at han nærmest ba meg om lov. Vi skålte og drakk i taushet.

Det var en merkelig stillhet. Det var Hans som brøt den. Det tar jeg som en tillitserklæring, men hvorfor fortalte du det til meg da? Hans så alvorlig på meg. Vi tok begge en slurk av ølet. Igjen ble det merkelig stille.

Jeg så på Hans og han så på meg. Så satte han ølflasken fra seg på bordet, flyttet seg nærmere meg, la hånden sin bak hodet mitt og trakk meg mot seg.

For første gang på så altfor mange år klinte jeg med en mann igjen, selv om Jan var aldri mer enn gutt da vi klinte sammen. Etter dette gikk ting veldig fort. Hans rev seg løs.

Homofile noveller menn i dameklær -

Så kjente jeg hånden til mannen bak meg smyge seg under linningen på tightsene mine, og gripe rundt pikken min. OK- hetrodame tenkte jeg.

0 Replies to “Homofile noveller menn i dameklær”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *