Vaginal massasje g punkt hos kvinner

vaginal massasje g punkt hos kvinner

Jeg tror naturligvis ikke på at jeg er den største og beste. Men jeg vet at de ikke faker orgasmen fra g-punkt massasjen. Hvorvidt de lyver når de sier at de ikke har opplevd det før er en annen sak.

Men jeg ser ikke helt hensikten i å lyve om det. Dette innlegget har blitt redigert av Løgn: Ja, det er vanlig at jeg får g-punkt massasje, tror ikke jeg har møtt på noen som ikke har utført det. Jeg har også sagt til noen "Oi, det var første gang" for at de skal føle seg bedre og fortsette med det.

Dette er vel en tråd der det er på sin plass å skrive "prove it or it didn't happen". Dette innlegget har blitt redigert av Belphegor: Opp Rapporter 10 Løgn Løgn Bruker.

For meg holder det å se reaksjonen det produserer. Hvis jeg bryr meg om damas nytelse som er selve poenget med g-punktmassasje så vil effekten i seg selv være nok. Når dama velger å lyve for å få meg til å fortsette, så virker det heller manipulerende. Det er greit å si at de liker det.

På samme måte blir jeg skuffet og mister litt respekt for damer som sier jeg er den største eller beste de noen gang har hatt. Dette er åpenbart løgn med mindre dama er svært ung eller svært uerfaren. Igjen, det går fint an å skryte av sin partner uten å åpenlyst lyve om at det er den beste sexen man noen gang har hatt. Å si noe sånt er heller lite oppfinnsomt, tydelig manipulerende, og svært gjennomsiktig.

Dette er ikke en skrytetråd. Jeg mistenker at g-punktmassasje omtrent alltid finner sted så fremt mannen i det hele tatt fingrer dama. Og jeg tror ikke fingring er særlig sjeldent.

Derfor tror jeg heller ikke g-punktmassasje er sjeldent. Men det er en mismatch mellom hva man kan resonnere seg til, og hva mange damer forteller. Derav spørsmålet på et forum hvor folk kan svare anonymt, og svaret ikke påvirker en partners innsats ved neste anledning.

Hvis du vil lære teknikker så er det vel mer riktig å si "google it" eller "prøv deg frem". Jeg tror det er relativt normalt både for menn å kvinner å ta en hvit en som at de er den beste de har hatt i senga, osv. Det er jo også relativt normalt for kvinner å fake orgasmer. Ingen av delene er greit, men sånn er det jo bare. G-punkt massasje har aldri gitt meg orgasme. Godt er det, eksplosivt er det, men ingen orgasme.

Klarer ikke se for meg hvordan noen klarer å få orgasme bare på det. Menn kan oppleve stimulering av prostataen som gir orgasmer, og kvinner kan oppleve at anal stimulering sammen med annen stimulering kan gi store orgasmer. Analsex og hygiene er viktig. Problemer med etterladenskaper i rektum er liten, siden det sjelden lagres noe der - men siden det kan være bør man aldri bytte fra analåpningen til andre menneskelige hull, uten å vaske det man har brukt for stimulering.

I tillegg er det viktig å huske glidemidel. Har du analsex med en fremmed person bør du alltid bruke kondom, de samme reglene gjelder for denne formen for sex som for vaginal sex eller munnsex. Kjønnssykdommer smitter raskere analt enn noe annet. Likevel kan analsex være like trygt som andre former for sex, bare man er sikker på hva man driver med og ikke tvinger noen til å gjøre ting de ikke selv ønsker.

Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Vi bringer høydepunktene her: Trillebåret Dere står oppe. A la resse Hun ligger med ansiktet ned i madrassen. Cuissade Stillingen er en blanding av bakfra og fra siden. Paraseusse Dette er den mest behagelige stillingen av de alle. Postillonage Den eneste forskjellen på postillonagen og de øvrige stillingene bakfra, er at han legger fingeren sin på hennes anus når hun nærmer seg orgasmen.

Stående Han kan også ta henne bakfra, mens begge står oppreist. Ergo "g-punktsorgasme" er bare en annen type klitorisorgasme. Fordi klitoris er veldig mye større enn den "erta" som er synlig. Sukk, jeg er så lei av mennesker som mener at siden det er akkurat slik for dem, så er det akkurat slik for alle andre òg. Skjønner ikke hvordan kvinnemennesket der kan bli hyllet innenfor seksualitet. G-punktet varierer veldig fra jente til jente.

Som regel finner man det cm inn i skjeden og opp mot magen om jenta ligger på rygg. Det er dog veldig variabelt og kan ha noe med opphisselse å gjøre, spesiell vinkling osv. Noen må appåtil "læres opp" til å få nytelse fra det punktet.

Anbefaler deg bare å eksperimentere mye der, både med partner og alene. I mange tilfeller er det vanskelig for fingrene å nå punktet, så da er det kjekt med leketøy. Det høres jo ut som om hun ikke tror stimulering av punktet kan frembringe noen orgasme i det hele tatt? G-punktsorgasme uansett hva man kaller det kjennes jo dessuten helt annerledes ut enn "vanlig" klitorisorgasme, så jeg skjønner fortsatt ikke problemet med å ha forskjellig navn på dem. Har hatt mange g-punktsorgasmer, like vanlig for meg som klitorisorgasmer.

Selvfølgelig finnes punktene,helt latterlig at enkerlte tviler disse må i såfall tilhøre den lille gruppen som er født uten disse punktene selv,alltså tvilerne. Sansynligvis er g-punktet bare en del av klitorissystemet,Men jeg kaller det nå g-punktet, for jeg har jo ikke noen andre ord for å beskrive det punktet. Klitoris er jo et stort organ innvendig,som går 12 cm innover i skjeden.

I tillegg har klitoris to føle armer som går på hver side av skjeden. Har forskere funnet ut etter obduksjoner av kvinner. Heller ikke menn er like godt utstyrt når det gjelder penisstørrelse etc. Så vidt meg bekjent er dette g-punktet berre ein myte. Det er riktig at ein kan få to litt ulike formar for orgasme; klitorisorgasme og vaginal orgasme.

Så lenge man får deilige orgasmer av å bli stimulert her og der, må det da være revnende likegyldig hva punktene kalles og om de er deler av klitoris eller ikke. Jeg synes det er fascinerende at enkelte damer nesten blir fornærmet over at noen sier g-punktet kanskje ikke er et eget, mystisk punkt, men baksiden av klitoris. Er det nedtur at det muligens "bare" er en del av klitoris?

Jeg skjønner jo at det kan føles som en nedtur for de damene som tror de er en av spesielt utvalgte som er utstyrt med et mystisk punkt.

Klitoris er vel for kjedelig allemannseie og ikke like kult å snakke om Jeg tror alle damer har et sånt punkt noen cm innenfor skjedeåpningen, og jeg vet av egen erfaring at punktet finnes og gir masse nytelse og orgasmer, men jeg har ingen problemer med å se logikken i at det kan være en del av klitoris.

Punktet er da like forbaska godt å stimulere uansett og mister ikke verdien av å ha en så enkel forklaring. Jeg tror ikke det er en myte og jeg har bevist det på en men er jo godt mulig noen ikke har det.

Noen må lære seg å oppdage det, bruke det for å få nytelse av det.

vaginal massasje g punkt hos kvinner

0 Replies to “Vaginal massasje g punkt hos kvinner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *