Strap on sex klitoris vibrator

strap on sex klitoris vibrator

Denne vibratoren er ganske hendig. Den er liten, søt og tar ikke stor plass. Det fine med denne fingervibratoren er at du kan ta den med deg, det er bare å legge den i vesken eller i lommen å gå. Det er virkelig så enkelt. Den har en høy vibrasjon, og egner seg til stimulering av klitoris eller brystvortene. Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk.

Vaskes i mildt såpevann intimsåpe og klapptørkes. Desinfiseres ved å påføre egnet rens etter vask og på nytt ca. Husk at du trenger ikke bruke denne alene. Har du allerede brukerprofil? Logg inn her Ikke kunde? Det oppstod en feil ved registreringen. Pass på at passordene er like og at passordet består av bokstaver, tall og spesialtegn, minst 6 tegn langt. Din omtale er sendt til godkjenning, den vil bli publisert innen kort tid.

Narcissism strap-on-vibrator 3,8 stjerner. Spennende vibrator til å stroppe på, noe som gir mulighet for handsfree lek — for deg selv eller med en partner. Vibratoren vibrerer heftig både mot klitoris og innvendig samtidig. Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Sharevibe vibrator lilla 4, stjerner.

Share strapless strap-on dildo fra Fun Factory finnes nå i en ny, enda bedre versjon med vibrasjon. Perfekt for par som ønsker en heftig opplevelse med strap-on, helt uten reimer og stropper. I stedet får man en herlig vibrator man kan bruke sammen! G- Wave dobbelvibrator 4 stjerner. Dobbelvibrator som virkelig kan sine saker. To pirrende motorer hvor den ene kan bøyes og tøyes til den treffer akkurat rett for deg. Bruk vibratoren som en rabbitvibrator, prøv den som analvibrator eller hva med en spennende g-punktvibrator.

Sux Butterfly vibrator lilla 4, stjerner. Spennende vibrator som gir dobbel stimulering. Peace's Lotion ml. Viamax Organic Glide 70 ml. Satisfyer Pro G-Spot Rabbitvibrator. Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.

Navn, Epost, Kommentar og Karakter må fylles ut. Se over at du har fylt inn alle feltene før du prøver igjen.

Strap on sex klitoris vibrator -

Levering tar normalt virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen, Molde og Trondheim! Produsentene av disse produktene hevder gjerne at man kan ha dem på seg hvor som helst under klærne, men vår erfaring dansk sex noveller chat sex att lydnivået er såpass høyt at de egner seg best i hjemmets lune rede hvor ingen vil reagere på litt. Sensuous Massager Ivory - Vibrator. Smak og Behag Vibratorrens er en bakteriedrepende og desinfiserende rensegelé for alle dine sexleketøy. Vaskes i mildt såpevann intimsåpe og klapptørkes. Klitorisvibratorer med en avlang form gjør det enklere å manøvrere rundt og gir deg god kontroll, slik at du kan tilrettelegge for optimal stimulering av klitoris.

Strap on sex klitoris vibrator -

Dame Products designer eksklusive produkter for kvinner, med fokus på behov kvinner faktisk har. Få inspirasjon og kunnskap på vår side NyeVibber. Levering tar normalt virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen, Molde og Trondheim! Her finner du nyttige artikler, produkttester, noveller, lesernes bidrag og mye mer. Vi har også et stort utvalg dildoer Se mer her!

Lagerstatus Produktet er dessverre utsolgt på nett. Sammenlign dette produktet med et annet Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Hva synes du om produktet? Skriv en omtale av dette produktet. Du har glemt å rangere produktet.

Gi produktet det antallet stjerner du mener passer: Innlegget publiseres med kallenavnet. Kunne ikke lagre omtale, vennligst forsøk igjen! Har du allerede brukerprofil? Logg inn her Ikke kunde? Det oppstod en feil ved registreringen. Pass på at passordene er like og at passordet består av bokstaver, tall og spesialtegn, minst 6 tegn langt. Din omtale er sendt til godkjenning, den vil bli publisert innen kort tid.

Narcissism strap-on-vibrator 3,8 stjerner. Spennende vibrator til å stroppe på, noe som gir mulighet for handsfree lek — for deg selv eller med en partner. Vibratoren vibrerer heftig både mot klitoris og innvendig samtidig. Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Sharevibe vibrator lilla 4, stjerner. Share strapless strap-on dildo fra Fun Factory finnes nå i en ny, enda bedre versjon med vibrasjon. Perfekt for par som ønsker en heftig opplevelse med strap-on, helt uten reimer og stropper.

I stedet får man en herlig vibrator man kan bruke sammen! G- Wave dobbelvibrator 4 stjerner. Dobbelvibrator som virkelig kan sine saker. To pirrende motorer hvor den ene kan bøyes og tøyes til den treffer akkurat rett for deg. Bruk vibratoren som en rabbitvibrator, prøv den som analvibrator eller hva med en spennende g-punktvibrator.

Sux Butterfly vibrator lilla 4, stjerner. Spennende vibrator som gir dobbel stimulering. Sux Butterfly er laget i glatt silikon, og gir både stimulering av skjeden, g-punktet og klitoris. Peace's Lotion ml.

Viamax Organic Glide 70 ml. Satisfyer Pro Traveler Klitorisstimulator. Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimu.. Satisfyer Pro G-Spot Rabbitvibrator. Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Har du erfaring med dette produktet kan du legge inn dine kommentarer under, både positive og negative erfaringer mottas med takk.

Navn, Epost, Kommentar og Karakter må fylles ut. Se over at du har fylt inn alle feltene før du prøver igjen. Få inspirasjon og kunnskap på vår side NyeVibber. Her finner du nyttige artikler, produkttester, noveller, lesernes bidrag og mye mer. Kvinne Mann Epost publiseres ikke: Om oss - Nytelse.

Satisfyer Bbw lesbian silverdaddies Plus Vibration Klitorisstimu. Kvinne Mann Epost publiseres ikke: Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. I vårt store utvalg av klitorisvibratorer finner du både noen som gir deg mild stimulering og noen som leverer ekstra dyp og kraftfull stimuli. Wonderland - The Mystical Mushroom - Stimulator. Om oss - Nytelse.

0 Replies to “Strap on sex klitoris vibrator”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *