Gutt søker gutt damer søker menn

gutt søker gutt damer søker menn

Du skriver ikke hvorfor du ønsker at dette svaret helst skal være fra en mann. Selv om jeg definerer meg som dame, skal jeg likevel komme med noen innspill. På det første spørsmålet ditt er svaret at homofile folk finnes overalt.

Hvis det er slik at du ønsker å komme i kontakt med noen, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Skeiv Ungdom. Hvis du ønsker noen som er eldre, kan LLH være et sted hvor du kan oppsøke.

Hvis du primært ønsker å ha sex med noen over 40, så kan Gaysir være et nettsted du kan oppsøke. Du spør om de "voksne" ikke vil tenke at dette er rart, det at du ønsker å knytte kontakt med dem via f. Da vil jeg utfordre deg på hvorfor du tenker at dette vil være rart? Hva som oppleves som "rart" er jo bestemt av den kulturen vi lever i. Det gir jo egentlig mere mening å si at noe er mer eller mindre vanlig.

Det er ikke så vanlig at ungdom utforsker seksualiteten sin med eldre mennesker. Dette fordi samfunnet vårt tenker at det er viktig at ungdom utforsker dette med noen som er jevne i alder og utvikling for å beskytte dem mot utnytting.

Det er dette som er bakgrunnen for at vi har den seksuelle lavalderen på 16 år i Norge. Likevel har jo ikke seksualiteten noen "aldersgrense" utover dette.

Hvem og hva vi mennesker tiltrekkes er jo veldig forskjellig, og det har jo ingen fasit. Jeg er good looking og har hatt sex mye før, er i starten av 20 årene! Takk, det skal jeg gjøre. Haha, for langt unna desverre.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Jente søker sex med en kjekk gutt i morgen kveld » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted June 10, Jeg er så vanvittig kåt og vil ha sex - i morgen.

Å kontakte noen jeg kjenner er uaktuelt. Søker kun en å ha sex med. Er dette en gode idé? Share this post Link to post Share on other sites.

Report post  ·  2. Skaffer meg et engangsknull i løpet av fem min Anonymous poster hash: Report post  ·  3. Report post  ·  4. Dame Mange unge, kjekke menn der ja, som både er hetero og bi.

Report post  ·  5. Guest Thai clinch   0 0. Report post  ·  6. And the wolves are gathering Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene? Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om aldersgrenser. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Gutt, 15, liker eldre menn.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Hilsen   Camilla helsesøster   i samarbeid med ung. Fikk du svar på det du lurte på? Seksuell lavalder - hva sier loven?

Det er ikke så vanlig at ungdom utforsker seksualiteten sin med eldre mennesker. Dette fordi samfunnet vårt tenker at det er viktig at ungdom utforsker dette med noen som er jevne i alder og utvikling for å beskytte dem mot utnytting. Det er dette som er bakgrunnen for at vi har den seksuelle lavalderen på 16 år i Norge. Likevel har jo ikke seksualiteten noen "aldersgrense" utover dette. Hvem og hva vi mennesker tiltrekkes er jo veldig forskjellig, og det har jo ingen fasit.

Siden du er over 16 år, så er det jo ikke ulovlig for noen "voksne" å ha sex med deg, så lenge dette er frivillig og ønsket. Det jeg likevel blir litt nysgjerrig på, er om du har tenkt på hva som ligger bak ditt ønske.

Hva er det 40 åringer har, som du ikke kan få i noen som er jevngamle med deg? Hva er det du savner, og hvilke behov er det du ønsker å få dekket? Du skriver at mange homofile menn ser stygge ut, og at de fleste kjekke menn er heterofile. Da blir jeg igjen litt nysgjerrig, hvordan kan du se hvem som er hva? Meg bekjent har ingen et stempel i pannen Vet ikke om dette var det svaret du ønsket deg. Ungdomstelefonen og YouChat kan være en fin arena å lufte dette spørsmålet på.

Legger ved noen artikler du kan se på. Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk. Har du spørsmål om kjønn, seksualitet eller identitet? Ringer du Ungdomstelefonen på 00 møter du unge voksne som kan hjelpe deg med spørsmål om seksualitet, legning og identitet.

Forelsket i en med samme kjønn? Trenger du å snakke med noen? Prat anonymt med youchat. Spørsmålet ditt, er så vidt jeg forstår, om det er normalt for deg å like eldre menn. Man liker heldigvis forskjellige ting og personer. Det er riktig som du sier at du nok må vente litt før du evt. Seksuell lavalder er først og fremst satt for å beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne.

I Norge er seksuell lavalder 16 år. Det som uansett alltid er viktig å tenke på, er at man er seksuell med noen, uansett alder og kjønn fordi begge har lyst. Det er ingenting galt med at du ønsker en eldre mann, men pass på at du ikke lar deg utnytte, eller gjøre ting du har lyst til fordi du lar deg overtale av en med mer erfaring enn deg selv!

En annen ting som jo også er viktig å tenke på er at et forhold er mer enn bare sex. Det er vesentlig at de to i forholdet er ganske like ifht. Det er ikke sikkert at du synes det er noe særlig gøy å henge med din 60 år gamle kjæreste og hans venner som også er rundt Eller at han liker å henge med deg og dine jevnaldrende venner Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år.

Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk. Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder?

gutt søker gutt damer søker menn

Gutt søker gutt damer søker menn -

Hun ble dømt for drap. Jada, fanger vil også ta del i samfunnets samlede potensial av kjærlighet. By AnonymBruker, June 10, in Seksualitet. Hvis det er slik at du ønsker å komme i kontakt med noen, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Skeiv Ungdom. Møtte bare opp, kjørte på og dro igjen. Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste. Jeg er singel så søker en kjekk gutt som har tid og lyst å treffe meg i morgen, og ikke bor så langt unna. Men Debbie er ei prima jente, hvertfall i følge henne selv: Hilsen   Camilla helsesøster   i samarbeid med ung. Mannen i hennes liv skal være lydig og underdanig. Mange trenger penger for gjenopptagelse av saken, og advokater koster flesk.

0 Replies to “Gutt søker gutt damer søker menn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *